Hanora-i renumită în Regat!

       Salutări tuturor! Eu sunt Zmeul din poveste. Cum care poveste? Oricare! Ce, ați văzut voi basm românesc fără Zmeu? Fiecare regat are câte un zmeu, iar eu sunt Zmeul Românesc. Ce vreau de la voi? În principiu nimic, în realitate totul: știți cum sunt zmeii, mai lacomi. Vreau să citiți cu atenție până la capăt, pentru a vedea cum l-am înfrânt pe Făt-Frumos (da, acel Făt-Frumos, știți voi: fiecare basm…) și despre cum nu am mai răpit-o pe Prințesă și nu am mai închis-o în turn. Care Prințesă? Pe bune? Oricare Prințesă!

       Totul începe acum o săptămână și ceva, când am hotărât să răpesc Prințesa din poveste. Nu știu de ce, cred că e în ADN-ul zmeilor treaba asta. Am văzut-o pe Facebook (tehnologia asta…) și am spus că ar arăta drăguț locuind în turnul meu. Nici nu ar avea de ce să se plângă: pe cuvânt de zmeu că știam că îi voi asigura toate cele necesare, va fi ultimul ,,răcnet” de turn. Am momit-o pe Prințesă și i-am dat întâlnire (am luat forma unui Făt-Frumos străin) însă aveam mai puțin de o săptămână până când turnul trebuia să fie gata. Aveți idee cât de greu este să îl construiesc? Să nu mai spun de mobilat, decorat, utilat cu electronice și electrocasnice… Dificil! Eram oarecum în criză de timp, așa că mi-am făcut o listă de cumpărături imensă și m-am gândit când voi avea eu timp să le cumpăr pe toate… Dar, pentru că stau mai mereu pe Facebook, am găsit o pagină interesantă, Hanora, iar de acolo am ,,aterizat” direct pe site: www.hanora.ro.

        Cum mă uitam eu pe site și am văzut că are ,,de toate”, mi-a venit în cap o idee: cum ar fi să ,,cumpăr online să am timp offline?” Păi voi știți ce dificil e să construiești un turn? Îmi ia câteva zile, apoi decoratul, mobilatul… Plus drumurile la și de la magazin și iar la și de la alt magazin. Aș avea nevoie de timp offline pentru a studia regatul și a spiona Făt-Frumosul autohton care îmi pune bețe în roate. Ce să mai zic de socializarea cu alți zmei… noi facem zmeu-meeturi, în cadrul cărora schimbăm experințe despre cum să împiedicăm Feți-Frumoșii, cum să construim cele mai frumoase turnuri, cum să convingem prințesele să rămână la noi… Știți voi, e grea viața de Zmeu.

       Revenind la Hanora.ro, primul lucru la care m-am uitat a fost termenul de livrare. M-am liniștit când am văzut că livrările se efectuează în 24-48 de ore (pentru că voi alege un curier) și că voi avea timp suficient să construiesc turnul până când voi primi comanda. Să vă spun ce mi-am comandat? Să nu vă spun? Pentru că sunt Zmeu de treabă, vă spun! În primul rând mi-am cumpărat câteva scule care aveau să îmi fie utile la construirea și finisarea turnului. Și pentru că voiam să arate cât mai primitor, am hotărât să fie luminat, așa că am cumpărat multe produse pentru iluminare: lumini de veghe cu senzor de mișcare, lumini de veghe cu întrerupător, lămpi solare de exterior cu LED, lămpi cu buton pentru dressing-ul Prințesei și multe altele. Și cireașa de pe tort, pentru a fi sigur că Făt-Frumos nu poate să ajungă în turn, am cumpărat și un sistem antiefracție, mai exact o unitate poartă pentru interfon video, care să completeze perfect interfonul pe care îl aveam deja și să sporească siguranța. În felul acesta, Făt-Frumos nu va putea intră în turn nici dacă se deghizează în curier, pentru că o să îi recunosc moaca inconfundabilă.

Sursa foto: www.hanora.ro

        Tot de pe Hanora.ro am mai cumpărat și niște cosmetice pentru Prințesă, pentru că voiam să nu îi lipsească nimic și câteva boxe, pentru ca muzica să fie permanent prezentă în turn. Vedeți că mă gândesc la Prințesă? După ce am adăugat toate produsele în coș și am completat datele pentru livrare, mi-am dat seama că acum am mai mult timp liber: am cumpărat online ca să am timp offline. Așa că am început să vorbesc pe Facebook cu zmeii din alte regate, pentru a face schimb de idei: cum trebuia să arate turnul, cum să fie decorat, cum să conving Prințesa și mai ales, cum să scap de Făt-Frumos? Dacă ar fi trebuit să cumpăr din magazine tot ce am cumpărat de pe Hanora, nu aș mai fi avut timp pentru nimic. Așa nu a durat nici 20 de minute să îmi aleg produsele și nici 5 pentru a plasa comanda. Nici nu vreau să mă gândesc cât timp aș fi pierdut dacă m-aș fi dus într-un magazin și aș fi vrut să aleg un sistem de supraveghere… Pe Hanora.ro am avut toate informațiile la dispoziție și am plasat rapid comanda. Și pentru că tot am avut timp de vorbit cu zmeii, le-am spus și lor de Hanora și produsele pe care le pot găsi pe site: accesorii auto, piese auto, produse pentru timp liber, sisteme și accesorii pentru supraveghere video și securitate, produse personalizate (visez la ziua în care voi personaliza un puzzle cu o poza cu mine și Prințesa), jucării, obiecte pentru casă, scule, cosmetice, produse și accesorii pentru sănătate și multe altele.

     Dar să derulăm puțin povestea și să vorbim despre ziua cea mare: ziua în care aveam de gând să răpesc Prințesa. I-am trimis o invitație pe Facebook, am ajuns la locul întâlnirii și eu am fost cel uimit. Prințesa avea trei valize uriașe și vreo două genți, iar cum m-a văzut mi-a spus doar atât: ,,Și, ia zi: de acum comanzi de pe Hanora online ca să avem timp offline?”

      Și-am încălecat pe o pagină de internet și v-am spus povestea mea! Prințesa a fost atât de atrasă de mine și de faptul că am comandat de pe Hanora, că a hotărât să îl uite pe Făt-Frumos care pierde vremea în magazine. Și am trăit fericiți până la adânci bătrâneți! Ah, stai că nu a trecut nici o săptămână… Și o să trăim fericiți până la adânci bătrâneți, cu mult timp liber offline.

Sfârșit!

       P.S. : mai jos mă puteți admira într-o poză care mă reprezintă cel mai bine! Nu vă speriați, arăt ca un dragon doar când vreau, în rest semăn cu un Făt-Frumos!

hanora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.