Caut job pe Hipo.ro

      Aud din ce in ce mai multe persoane cum se plang ca nu mai au un loc de munca, sau ca nu isi gasesc un job stabil. Fie noii angajati sunt tinuti doar in perioada de proba, apoi sunt inlocuiti de altii pentru trei luni si tot asa (din nefericire, tot mai multi manageri se folosesc de aceasta portita din lege pentru a nu angaja pe perioade mai lungi si pentru a nu plati salariu intreg) fie sunt concediati pe motive neadevarate. In conditiile acestea, ce pot face persoanele care vor sa se angajeze? O solutie ar fi sa caute joburi pe site-uri de profil, pentru ca acolo anunturile sunt adevarate, iar riscul ca angajatorii sa nu fie seriosi sunt minime. Daca ma intrebati pe mine, pot spune ca Hipo.ro este platforma cea mai completa din punctul de vedere al joburilor.

      Chiar zilele trecute cautam joburi in Bucuresti, sa vad noutatile si am constatat ca sunt cateva joburi pe placul meu, in diferite domenii de activitate. Nu sunt o persoana pretentioasa atunci cand vine vorba despre salariu, pentru ca mai intai vreau sa capat experienta, iar joburile cu salarii mari si care sa nu necesite experienta sunt foarte rare, spre deloc. Am observat ca pe Hipo.ro sunt foarte multe internshipuri si stagii de practica in companii multinationale, ceea ce ma bucura. Pentru tinerii fara experienta, acesta poate reprezenta un bun inceput profesional si sansa de a se afirma.

       Insa nu numai in Bucuresti exista astfel de sanse de angajare, ci si in Brasov. Chiar zilele trecute imi spunea o prietena ca ar vrea sa se mute in Brasov, pentru ca a primit o oferta de munca de nerefuzat. Momentan, se gandeste daca merita sa renunte la viata din Capitala, insa mai mult ca sigur se va muta. Tot pe Hipo.ro a gasit si ea cateva joburi in Brasov, a aplicat si s-a dus la interviul care i-a convenit cel mai mult. Deci, orice este posibil, trebuie doar sa vrem.

      Urmand sfatul prietenei mele, am consultat joburile si din alte orase, macar sa stiu care sunt cerintele si beneficiile. Am ales un oras indepartat de Bucuresti, respectiv Baia Mare. Uitandu-ma pe lista, am gasit cateva joburi in Baia Mare pe placul meu, asa ca daca voi vrea vreodata sa fac o schimbare, cred ca nu o sa ezit, mai ales daca este o ocazie unica.

       Eu una abia astept sa vad daca aplicatiile mele au vreun rezultat si daca voi fi chemata la un interviu. Va invit si pe voi sa va inscrieti pe Hipo.ro, sa aplicati la joburile care vi se potrivesc si sa va bucurati de succes, in cazul in care veti fi selectati.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.