Avem de toate accesând Hanora.ro!

      ,,Poftiți, intrați, intrați și cumpărați, avem di tati !” Cu versurile astea ne înveseleau cei de la Planeta Moldova în trecut și ne înșirau alimentele pe care le putem cumpăra de la alimentară. Zece ani mai târziu, am avut norocul de a descoperi un magazin online în cadrul căruia chiar am găsit de toate (cred că toți vrem un magazin de unde să ne cumpărăm tot ce dorim, fără să mai căutăm și în alte locuri, nu?).

        Dacă vă întrebați cum am descoperit acest magazin online și cum se numește, am să vă spun chiar acum: Hanora.ro! Vorbeam cu o bună prietenă la telefon și îi spuneam că vreau să cumpăr mai multe lucruri, atât pentru casă și mașină, dar și pentru mine (cosmetice, aparate de îngrijire persoanală etc.) și tare mi-aș dori să le achiziționez online, dacă s-ar putea din același loc. Eh și cum se potrivesc lucrurile atunci când te aștepți mai puțin, prietena mea a venit cu soluția. Ce-i drept, nu în cadrul aceleiași discuții, ci într-un SMS: ,,Vara asta aleg Hanora.ro – Toate într-un singur loc!” Când am auzit, credeți că am rezistat mai mult de două minute până am intrat pe site? Aș fi intrat și mai repede, dar laptopul meu refuză să mă asculte de când îl știu… (cred că se vrea schimbat). Și când s-a încărcat pagina… Raiul pe Pământ (v-o zice o cumpărătoare împătimită). Și ca să vă conving că merită să cumpărați de pe Hanora.ro, o să vă prezint atât site-ul, cât și categoriile de produse, iar la final o să vă rog să îmi spuneți părerea voastră.

        Ca să vă fac atenți, o să încep cu prezentarea site-ului www.hanora.ro. În primul rând, vă spun că mie îmi plac magazinele online care au o temă aerisită, profesională și care permit accesarea ușoara a informațiilor și a produselor. Iar Hanora.ro îndeplinește toate aceste cerințe. Îmi place faptul că site-ul se încarcă extrem de rapid, nu trebuie să stau să aștept secunde bune ca să mă pot ,,plimba” prin categorii. De asemenea, faptul că nu sunt afișate reclame sau bannere, face site-ul plăcut ochiului și nu ne distrage atenția de la scopul nostru principal: achiziționarea unor produse. Culorile folosite în general sunt simple și extrem de prietenoase: alb, albastru, gri deschis și negru, iar în funcție de fiecare categorie, se mai adaugă roșu pentru preț sau pentru evidențierea anumitor informații.

        Site-ul este extrem de bine organizat, informațiile fiind la vedere (cred că nici vouă nu vă place să căutați minute întregi metodele de plată sau modalitățile de livrare) iar categoriile de produse sunt aranjate astfel încât să le vedem din prima. În partea de sus a site-ului regăsim logo-ul, care este simplu și frumos, reflectă conceptul de magazin online, meniul (care cuprinde paginile ,,acasă”, ,,contul meu”, ,,coș”, ,,taxe și transport” și ,,contact”) puțin mai jos se regăsesc opțiunile pentru căutare și butoanele de înregistrare/autentificare, iar dedesubt, coșul de cumpărături.

hanora.ro

        Sub meniu se găsește un slide care prezintă o parte din categoriile existente pe site, iar sub el începe body-ul site-ului, format din trei coloane: în stânga sunt categoriile și căsuța pentru pagina de Facebook (puteți da un like aici: https://www.facebook.com/Magazin.Hanora.ro).  În centru sunt categoriile însoțite de fotografii relevante, iar sub ele se regăsesc o parte din produse și prețurile lor, urmate de un nou slide cu produse din diferite categorii.

hanora categorii

      

        Coloana din dreapta a site-ului este dedicată în mare parte clienților: widgetul ,,contul meu” permite accesarea link-urilor de autentificare/înregistrare, verificarea comenzilor, a listei de preferințe și nu în ultimul rând, posibilitatea de urmărire a comenzilor prin introducerea codului aferent lor. Un alt widget regăsit în coloana din dreapta este cel dedicat plăților online cu cardul, din care putem afla care sunt cardurile acceptate și sistemele de siguranță implementate. Și pentru că ne interesează să știm care sunt cele mai vândute produse, dar și cele mai noi, Hanora.ro ne pune la dispoziție aceste informații.

          În partea de jos a body-ului se regăsesc tag-urile (pe care dacă le accesați, veți vedea toate produsele care corespund unui anumit cuvânt), iar în subsol putem vedea un meniu (taxe și transport, termeni și condiții, contact, promoții,  hartă site și ,,acasă”) și site-urile partenere.

hanora

          Acum, că v-am atras atenția, să vă spun de ce am ales în vara asta Hanora.ro. În primul rând, pentru că aveam mare nevoie de accesorii auto pentru mașina mea. În fiecare vară o verific până la ultima piesă, o curăț teminic și văd ce îi mai lipsește. Așa că Hanora.ro a fost exact ceea ce aveam nevoie: am intrat pe categoria ,,accesorii autoși am început să adaug în coș tot ce am considerat necesar. În cadrul categoriei de accesorii auto, veți găsi: camere auto/moto/sport, alarme auto, închideri centralizate, audio, covorașe și multe altele de care mașinile noastre au nevoie pentru a arăta bine și pentru a funcționa la parametri maximi. Și dacă tot a sosit și vremea reviziei auto, îmi voi achiziționa și câteva piese auto necesare, cărora nu le pot amâna cumpărarea. Tot Hanora.ro mă ajută și astfel cumpăr la preț excelent un pachet de revizie și lichide necesare mașinii. Chiar dacă sunt fată, nu înseamnă că nu mă pricep la mașini, mai ales când vine vorba despre întreținerea lor și păstrarea în cele mai bune condiții.

sursa foto: www.hanora.ro

        Și pentru că vă spuneam că pe Hanora.ro veți găsi de toate, să trecem de la mașini la cosmetice. Acum mă adresez vouă, doamnelor și domnișoarelor: cui nu-i place să fie în formă maximă și să se răsfețe cu produse cosmetice zilnic? Iar cum vara este anotimpul în care trebuie să ne îngrijim de două ori mai mult, Hanora.ro ne oferă o gamă largă de cosmetice, menite să ne pună frumusețea în valoare. În categoria de cosmetice, se regăsesc produse: pentru îngrijirea corpului, pentru îngrijirea părului, pentru îngrijirea tenului, produse pentru plajă (indispensabile vara) și seturi de cosmetice. Și pentru ca răsfățul să fie maxim, prețurile sunt extrem de accesibile!

sursa foto: www.hanora.ro

         Aș putea să vorbesc despre magazinul online Hanora.ro ore întregi, dar mai bine vă las pe voi să vă convingeți. Puteți alege produse din categoriile: accesorii auto, piese auto, timp liber, supraveghere video, casa inteligentă, securitate, țigări electronice, cosmetice, sănătate, jucării, pentru casă, scule, stickere auto-moto și muzică folk. Cu riscul de a mă repeta, vă mai spun o dată: aici găsiți de toate.

         Iar ca o concluzie, vă dau trei motive pentru care vara asta am ales Hanora.ro: găsim produse din aproape toate categoriile de vânzare, de la piese auto până la cosmetice, prețurile sunt accesibile și livrarea ne scutește de ceva bani și timp. Cum? Comandând de pe același site tot ce avem nevoie, așteptăm un singur curier și nu mai plătim trasportul de câteva ori. Super, nu?

          Așadar, vara asta vă doresc cumpărături plăcute de pe Hanora.ro!

vara asta aleg hanora

10 thoughts to “Avem de toate accesând Hanora.ro!”

  1. Prima data am fost tentat sa zic ca e site pentru publicul masculin, dar apoi am vazut ca nu e asa. E foarte util, daca ar fi si o categorie de genul supermarket, cu alimente, ar fi super!

  2. Imi place! 🙂 Cred ca o sa fac ravagii in salariul de luna asta, dar am ochit cateva produse, in special cosmetice la preturi foarte bune. Si cum nu prea am timp sa merg prin magazine, e solutia perfecta. Sa ne mai recomanzi site-uri sau produse, ca ne esti de folos.

  3. Nu stiu voi fetele, dar pe mine ca baiat m-a convins! Chiar cautam o piesa pentru masina si tot comparam preturile ca vreau sa mai reduc din cheltuieli si s-ar putea sa comand de pe Hanora. Pare cel mai ok!

  4. Nu stiu cum sa explic, dar numele Hanora parca vine de la ,,hora”, care ma duce cu gandul la diversitate, multitudine, exact cum e si site-ul: cu de toate. Si zau ca imi convine, abia astept sa comand si eu cate ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.