Vreau un Panasonic mdh1

     În curând, prietena mea cea mai bună se va mărita. Toate bune şi frumoase, are totul aranjat, doar că există un mic inconvenient: cameramanului angajat, un foarte bun prieten de familie, i s-a stricat camera video. A început căutările prin magazine, pe formumuri, pe bloguri, pe site-uri… bietul de el nici nu mai ştie unde să caute.

     Vrea ceva de ultimă generaţie, care să filmeze HD şi care să îi asigure garanţia succesului la evenimentele unde este angajat.

     Căutând pe net, a găsit o cameră video extrem de promiţătoare: Panasonic mdh1. Am zis să îl ajut şi am început să o compar cu produse similare. Noroc că am învăţat la facultate cum se face o astfel de analiză, iar rezultatul a fost pe măsura aşteptărilor noastre: Panasonic mdh1 este net superior produselor similare lui.

     Ce m-a atras pe mine la această cameră video este faptul că permite o filmare Full HD la un consum redus de energie: doar 5W.

     La capitolul tehnologie, Panasonic mdh1, are cu ce se ,,lăuda”:

–   Senzor MOS 1/4.1 inch Full HD 3.32Mpix

–   Zoom inteligent 23X

–   Obiectiv Panasonic cu zoom optic 16.8X.

     Toate caracteristicile acestei camere o declară cea mai bună în materie şi ideală atunci când vine vorba atât de cameramani profesionişti, cât şi de video-amatori ce doresc să imortalizeze momentele plăcute din viaţă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.