Vegeta iti pune pe masa ce a gatit mama

     A fi student in Romania nu este usor, pentru ca greul si putem spune chiar viata de adult abia acum incepe. In primii ani de studentie apare si primul job, asa ca timpul liber ramas este prea putin cateodata si ca sa mai gatim. Iar pentru studentii care merg la facultate in alt oras este si mai greu, mai ales daca stau si la camin.

     Marea majoritate a studentilor primesc pachete de acasa, pline cu mancare buna si pregatita cu drag, insa de cele mai multe ori, transportul ei este o problema. Se intampla de multe ori ca pachetele sa ajunga la destinatie deteriorate, am auzit si cazuri in care nu au mai ajuns, asa ca de cele mai multe ori, calatoria este o aventura pentru acel pachet.

     Insa, cum Sarbatorile de iarna bat la usa, iar Mos Nicolae este la doar doua zile distanta, Vegeta a demarat o campanie menita sa aduca bucurie atat studentilor din Bucuresti, dar care locuiesc in provincie, cat si mamelor acestora. ,,Vegeta iti pune pe masa ce a gatit mama” este o campanie ce va aduce bucurie atat in randul studentilor, care se vor bucura de pachete fara emotiile specifice drumului, dar si mamelor, carora le va fi mai usor sa trimita pachetele trimise cu drag.

12347945_10201044584514093_3883610708038298942_n

     Cine poate beneficia de aceasta campanie? Studentii din provincie, care invata in Bucuresti. Microbuze puse la dispozitie de catre Vegeta, vor pleca in data de 6 decembrie din mai multe orase din tara si vor ajunge in aceeasi zi, la 17:30, la intrare in parcarea Complexului Grozavesti din Splaiul Independentei. Puteti vedea mai jos orarul microbuzelor si orasele din care pleaca.

Sursa foto: https://blog.vegeta.ro

     In plus, puteti castiga chiar si premii speciale, daca intrati aici, pe pagina de Facebook Vegeta Romania. Asa ca, nu mai stati pe ganduri si sunati-va mamele si spuneti-le ce ati vrea sa mancati bun in perioada aceasta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.