Unde mergem in team building in 2019?

Deja putem incepe sa ne gandim la vacante si sa le planificam. Este perioada ideala sa visam cu ochii deschisi la noi destinatii, poate chiar sa cumparam bilete de avion mai ieftine sau de ce nu, chiar pachete de vacanta la preturi speciale. Insa, pe langa vacante, trebuie sa tinem cont si de team-building-uri, mai ales daca lucram intr-o companie care organizeaza des astfel de activitati. Team buildingurile sunt foarte bune pentru toti cei care participa, asa ca mai bine aflati din timp perioada in care se vor desfasura, pentru a nu le rata in cazul in care va aflati deja in concediu.

Astfel de team buildinguri se organizeaza de regula in timpul weekendului sau in zilele libere legale. Insa, depinzand de companie, e posibil sa dureze si mai mult si chiar sa fie organizat si in timpul saptamanii. Prezenta nu este obligatorie, pentru ca daca o persoana nu vrea sau chiar nu poate sa participe nu poate fi obligata, insa team buildingurile sunt amuzante si chiar intaresc relatiile profesionale si de prietenie dintre toti cei implicati.

Iar unele dintre cele mai populare team buildinguri sunt cele outdoor. De ce? Pentru ca in cadrul lor se testeaza cel mai bine lucrul in echipa. Activitatile sunt provocatoare, munca in echipa chiar se vede si in plus, se imbina utilul cu placutul: peisaje spectaculoase si jocuri. Nu-i asa ca pare tentant? Cele mai populare locatii de team building se afla la munte, pentru ca de obicei acolo se pot organiza diferite activitati. Si pentru ca succesul sa fie garantat, ar fi mai bine sa apelati si la o firma specializata, care sa se ocupe de organizarea activitatilor.

O astfel de la care puteti cere o oferta de team building este Vertical Adventure. Este prezenta pe piata de aproape 14 ani si este specializata in team buildinguri outdoor. Ceea ce inseamna ca distractia este garantata. Membrii echipei organizeaza activitati in tot felul de locatii superbe din Romania, cum ar fi Clisura Dunarii, Cheile Nerei, Muntii Retezat, Muntii Parang si multe altele. In plus, daca aveti in minte o anumita destinatie, tot ce trebuie sa faceti este sa luati legatura cu ei si sa stabiliti de comun acord daca este o locatie sigura si daca se pot organiza acolo activitatile.

Iar activitatile nu sunt deloc unele plictisitoare, pentru ca stiu ca multe persoane nu merg in team buildinguri din cauza jocurilor uneori copilaresti si care chiar nu dezvolta increderea intre participanti. Printre activitatile oferite de Vertical Adventure se numara: canyoning, explorare pesteri, paintball, activitati de supravieturi, orientare, off-road, rapel, catarare, tiroliana, rafting, activitati distractive si multe altele. Practic, aceste activitati testeaza modul in care participantii se pot baza unii pe altii si ii incurajeaza sa isi spuna nemultumirile unii fata de altii (daca au) astfel incat sa nu mai existe anumite ,,antipatii” bazate doar pe o impresie gresita. In plus, toate activitatile sunt distractive si toti participantii or sa se bucure ca le-au incercat.

Asadar, daca vreti un team building de neuitat, va recomand Vertical Adventure. Puteti afla mai multe detalii direct de pe site sau contactandu-i.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.