Un joc pe saptamana: Tap the frog

      Stiu ca va promisesem intr-un articol anterior ca o sa va prezint un joc haios si care o sa va tina ocupati, insa se pare ca eu am fost cea ocupata (nu, nu m-am jucat). Cu scuzele de rigoare pentru intarziere va prezint astazi ,,Tap the frog”, un joc pe care il vor iubi si cei mici si adolescentii si adultii. Eu nu pot sa rezist mai mult de o saptamana fara sa ma intorc la el.

      Este un joc pentru smartphone-urile cu sistem Android, are o dimensiune de 45 mb, necesita o versiune de Android mai recenta de 2.2, iar ultima actualizare a jocului a fost in data de 18 februarie 2014.

      Despre ce este vorba pe scurt in acest joc? Avem de-a face cu o broscuta simpatica pe care trebuie sa o supunem unor teste. Mai bine zis ea ne testeaza pe noi in cadrul a 18 mini-jocuri. Provocarile sunt diverse si sunt mai mult decat haioase. Puteti juca de unul singur sau impreuna cu prietenii si chiar va puteti lauda cu scorurile obtinute.

       Mini-jocurile din cadrul Tap the frog sunt interactive si presupun: sa apasam pe ecranul telefonului pentru a nimeri cat mai multe broscute intr-un anumit numar de secunde (pop the Frog), sa desenam broscutele in aceeasi culoare (paint the Frog), sa hranim broscuta (feed the Frog), sa ajutam broscuta sa ajunga in spatiu prin ordonarea unor cifre de la cea mai mica la cea mai mare (launch the Frog) si multe altele pe care nu vi le mai spun pentru a nu strica surpriza.

      Dupa cum o sa vedeti, este un joc care o sa va puna la incercare dexteritatea si rapiditatea, asa ca fiti pe faza si acumulati cat mai multe puncte! Pana saptamana viitoare, va recomand sa va jucati cu moderatie, pentru ca prea mult jucat pe telefon afecteaza sanatatea.

tap the frog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.