Un joc pe saptamana: 2048

      Un joc pe care nu aveam cum sa il ratez si care m-a facut sa uit cateodata de treburile care nu mai suportau amanare este 2048 number puzzle. Este un joc complicat, dar simplu in acelasi timp, antrenant, de logica, de matematica, de tot ce mai vreti. E un joc complet si complex, care ne antreneaza mintea. Aceasta chiar e un joc de care imi place sa fiu dependenta si care nu ma plictiseste niciodata. Il aseman cu rebusurile sau cu Sudoko (mie una nu imi place, dar si el da dependenta): sunt jocuri placute si utile. 

       2048 number puzzle se gaseste in Play Store si nu are anumite cerinte, se adapteaza dispozitivului pe care il aveti. Eu l-am jucat pana acum pe doua tablete si doua smartphone-uri si nu am simtit vreo diferenta. Este un joc simplu din punct de vedere grafic, de aceea nu veti intampina dificultati sau lag, indiferent de ce tip de Android aveti sau de dispozitiv.

2048 game

       Cum se joaca? Asa cum ii spune si numele, este un number puzzle (puzzle cu numere) extrem de antrenant. Ce trebuie sa faceti? Pe ecran va vor aparea urmatoarele cifre: 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256, 512, 1024, 2048. Dupa cum puteti vedea, cifrele se multiplica. Scopul jocului este de a forma cifra 2048. In acest sens, trebuie sa asezati cifrele astfel incat sa se adune intre ele: 2 cu 2, 4 cu 4, 8 cu 8, 16 cu 16 si asa mai departe. Nu puteti aduna cifre diferite intre ele. Ar fi simplu daca nu ar aparea permanent cifre noi. Si de aici incepe distractia: trebuie sa va ganditi cum puteti muta si aduna cifrele, astfel incat sa ajungeti la 2048. Este un joc care necesita rabdare, logica si… matematica de baza. Sa fim seriosi, pana si un copil de clasa 1 ar putea sa il joace. De asemenea, puteti selecta gradul de dificultate si puteti chiar sa jucati impotriva cuiva.

2048 game

        Asadar, daca va plictisiti in metrou sau in mijloacele de transport in comun pana la serviciu/acasa/unde mergeti sau daca vreti o activitate care sa va antreneze mintea, 2048 number puzzle va asteapta! Insa mare grija: chiar da dependenta!

2048

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.