Terenuri de vanzare in Magurele

Tot mai multe persoane isi doresc o locuinta in afara Bucurestiului, asa ca nu este de mirare ca foste comune din jurul Capitalei au devenit orase, datorita numarului mare de locuitori si a imbunatatirilor aduse (canalizare, apa curenta, strazi asfaltate si asa mai departe). Asa ca este mult mai usor de facut naveta din aceste orase sau chiar comune pana in Bucuresti. Iar daca locul de munca este si destul de aproape, timpul de naveta va fi si mai mic.

Iar printre aceste localitati se afla si Magurele. Localitatea este amplasata in zona de sud-vest a Bucurestiului. Practic, de la iesirea din Magurele pana la intrarea in Bucuresti sunt cam 1,5 km, deci o distanta foarte mica. Asa ca naveta este mult spus ca veti face, este ca si cand ati merge la cumparaturi la periferia orasului. Asadar, primul avantaj de a locui aici este distanta extrem de mica pana la intrarea in Bucuresti.

Apoi, trebuie sa stiti ca preturile terenurilor sunt foarte bune. Spre exemplu, puteti gasi teren intravilan si cu 25euro/mp, ceea ce este foarte bine, avand in vedere ca in Bucuresti, cele mai mici preturi sunt de cel putin 12 ori mai mari.

In plus, Magurele este o localitate destul de importanta, avand in vedere ca aici se afla atat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, dar si Institutul de Fizica Atomica. La recensamantul din 2011, Magurele avea o populatie de aproximativ 11000 locuitori, insa probabil intre timp numarul a crescut, avand in vedere ca tot mai multe persoane au ales sa se mute in vecintatea Bucurestiului, iar Magurele se afla in topul preferintelor.

Asa cum v-am spus, terenuri de vanzare in Magurele veti gasi, atat intravilane, dar si extravilane, la preturi foarte bune si cu siguranta o sa gasiti in zona voastra preferata a localitatii.

Asadar, daca doriti sa va construiti o casa in preajma Bucurestiului, va recomand sa dati o sansa si localitatii Magurele. O sa fiti surprinsi de pretul terenurilor, dar si de faptul ca se ajunge extrem de usor in Bucuresti, chiar si daca nu aveti o masina personala.

Voi v-ati muta in Magurele? Sau locuiti deja in aceasta localitate? Daca da, ce v-a atras aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.