Steroizii si luptatorii din sporturile de contact

Noaptea trecuta am avut prima incursiune in lumea sportului de contact. Vrand nevrand am prins inceputul unui eveniment de arte martiale mixte si mi-a fost imposibil sa nu observ ca toti luptatorii erau parca sculptati. Si de-aici au urmat intrebarile. Stiam si eu, la fel ca multi dintre noi, ca exercitiile fizice au un efect pozitiv asupra fiecaruia din noi, atat la nivel psihic, emotional, cat mai ales la nivel fizic. Dar asta cand faci totul din placere, iesi la alergat, mergi la sala sau chiar te folosesti de exercitiile de baza, cu greutatea propriului corp. Insa ce-am vazut aseara mi-a dat oarecum peste cap convingerile.

Pur si simplu nu vedeam cum respectivii puteau avea o activitate atat de solicitanta, atat de violenta, care le afecteaza la propriu corpul, si in acelasi timp sa fie cu un pas inaintea tuturor celorlalti in ce priveste fizicul. Adica, presupunand ca acordam cu totii o atentie sporita alimentatiei, cum reusesc sportivii profesionisti sa fie totusi atat de departe de oamenii care fac o activitate fizica din placere?

Am aflat raspunsul repede de pe steroizi.co : substantele anabolizante. Multi dintre ei au depasit de mult stadiul suplimentelor nutritive banale, de genul pudrelor proteice sau creatinei, sau chiar produse de slabit atunci cand au de respectat o anumita greutate pentru vreo competitie, si apeleaza in schimb la aceste substante produse in laborator, devenind un fel de super-oameni. Am aflat totodata ca sunt de regula vazute cu ochi rai in sportul profesionist, insa multi dintre sportivi vad lucrurile diferit: in timp ce urmarile suplimentelor alimentare de zi cu zi nu sunt cunoscute sau chiar negate dar apar mai tarziu, in cazul steroizilor efectele secundare sunt bine cunoscute si pot fi contracarate la timp. In plus, substantele de acest gen sunt prescrise si de medici in cadrul diverselor afectiuni, asa ca pana la urma nu e chiar asa de ,,neagra” situatia. Si daca vreti informatii suplimentare, intrati pe steroizi.co .

Noaptea trecuta am avut prima incursiune in lumea sportului de contact. Vrand nevrand am prins inceputul unui eveniment de arte martiale mixte si mi-a fost imposibil sa nu observ ca toti luptatorii erau parca sculptati. Si de-aici au urmat intrebarile. Stiam si eu, la fel ca multi dintre noi, ca exercitiile fizice au un efect pozitiv asupra fiecaruia din noi, atat la nivel psihic, emotional, cat mai ales la nivel fizic. Dar asta cand faci totul din placere, iesi la alergat, mergi la sala sau chiar te folosesti de  exercitiile de baza, cu greutatea propriului corp. Insa ce-am vazut aseara mi-a dat oarecum peste cap convingerile.
Pur si simplu nu vedeam cum respectivii puteau avea o activitate atat de solicitanta, atat de violenta, care le afecteaza la propriu corpul, si in acelasi timp sa fie cu un pas inaintea tuturor celorlalti in ce priveste fizicul. Adica, presupunand ca acordam cu totii o atentie sporita alimentatiei, cum reusesc sportivii profesionisti sa fie totusi atat de departe de oamenii care fac o activitate fizica din placere?
Am aflat raspunsul repede de pe steroizi.co substantele anabolizante. Multi dintre ei au depasit de mult stadiul suplimentelor nutritive banale, de genul pudrelor proteice sau creatinei, sau chiar produse de slabit atunci cand au de respectat o anumita greutate pentru vreo competitie, si apeleaza in schimb la aceste substante produse in laborator, devenind un fel de super-oameni. Am aflat totodata ca sunt de regula vazute cu ochi rai in sportul profesionist, insa multi dintre sportivi vad lucrurile diferit: in timp ce urmarile suplimentelor alimentare de zi cu zi nu sunt cunoscute sau chiar negate dar apar mai tarziu, in cazul steroizilor efectele secundare sunt bine cunoscute si pot fi contracarate la timp. In plus, substantele de acest gen sunt prescrise si de medici in cadrul diverselor afectiuni, asa ca pana la urma dracul nu e chiar asa de negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.