Sterilizator Pupinel pentru saloane de infrumusetare

Asa cum probabil stiti, in saloanele de infrumusetare si in cele de remodelare corporala, igiena si curatenia sunt esentiale. Daca un singur instrument nu este sterilizat, sunt sanse foarte mari ca viitorii clienti sa se imbolnaveasca. Asa ca saloanele care doresc sa isi stie clientii in siguranta si sanatosi, vor respecta in totalitate normele de igiena si de sterilizare. Spre exemplu, poate stiti ca prin anii 90, chiar si inceputul anilor 2000, la ,,saloanele de cartier” si nu numai, in momentul in care eram tunsi, foarte putine coafeze si frizerite sterlizau instrumentele. Ba chiar chiar stateam si asteptam vedeam cum se foloseste acelasi pieptan si perie chiar si pentru 2-3 cliente la rand, cu toate ca existau si altele. Eu mereu le-am atras atentia sa foloseasca alta perie si alta foarfeca, pentru ca se pot transmite diferite bacterii, fungi si nu mai vorbim de paduchi.

Iar in cazul in care vorbim despre manichiura si pedichiura, deja lucrurile se complica. Aceste instrumente sunt cele mai periculoase, daca nu sunt sterilizate corect. De exemplu, forfecutele pot intepa (mai ales daca nu sunt manuite cum trebuie) si pot ajunge in contact cu sangele. Asa ca acestor instrumente trebuie sa li se acorde cea mai mare atentie.

La fel este si in cazul pensetelor si instrumentelor folosite in cosmetica. Acestea trebuie sterilizate dupa fiecare clienta. Ideal si recomandat este sa existe mai multe pensete la cosmetica spre exemplu, mai multe seturi de manichiura si pedichiura si mai multe foarfece si perii la coafor. Iar dupa fiecare clienta, sa fie puse in sterilizator.

Iar pentru saloanele de infrumusetare, cel putin un sterilizator pupinel este indispensabil, pentru ca sterilizeaza in cele mai bune conditii, este rapid si va atentioneaza cand este gata. O astfel de investitie este obligatorie pentru toate saloanele de infrumusetare si consider ca nu ar trebui sa se faca nici un compromis.

Sursa foto: trendis.ro

Asadar, data viitoare cand mergeti la un salon de infrumusetare, ar fi bine sa observati daca se folosesc sterilizatoare si sa fiti atenti la instrumentele folosite (daca nu erati deja) si sa nu va fie rusine sa cereti un nou set de manichiura, o alta penseta sau o alta perie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *