SilkWeb – ajutorul pentru cel mai bun magazin online

     Probabil nu mulţi ştiţi că în ultimii 5 ani, comerţul online a cunoscut un avânt considerabil în România. Dacă la început, majoritatea era sceptică la auzul unor cuvinte precum platforma e-commerce sau platforma magazine online, acum lucrurile s-au mai liniştit. Foarte puţine mai sunt cazurile în care în cadrul unor tranzacţii online, datele de pe card sunt ,,furate”, iar proprietarii rămân fără bani.

     Din lipsa timpului, sau din comoditate, tot mai multe persoane apelează la cumpărăturile online, iar asta este un motiv de bucurie pentru comercianţii online.

     Dacă vă gândiţi că este simplu să întreţii un asemenea magazin, vă înşelaţi. Sunt zeci de oră de muncă efectivă şi alte sute poate, până se aleg cele mai bune modalităţi de promovare, pentru că secretul comerţului online şi baza, fără de care nu s-ar putea desfăşura, este chiar site-ul firmei respective.

     O interfaţă simplă, dar atractivă, cu meniuri bine stabilite, cu informaţii clare şi concise este cheia succesului. De asemenea şi host-ul trebuie ales atent, pentru a nu avea surprize de genul: pagina se încarcă foarte greu, sau nu este accesibilă. Cei care deţin un blog sau un site ştiu la ce mă refer.

     Dar, dacă totuşi nu aveţi cunoştinţe în domeniu şi vreţi să vă deschideţi un magazin online sau să vă extindeţi afacerea deja existentă şi în mediul 2.0. , există firme specializate care vă stau la dispoziţie. Dintre acestea, SilkWeb se diferenţiază de concurenţă în primul rând prin rezultate, calitate şi feedback-uri pozitive din partea clienţilor.

     SilkWeb este pe piaţă din 2005 şi au un portofoliu de clienţi mai mult decât generos, care vine să întărească faptul că sunt specialişti în domeniu. Cel mai mult îmi place faptul că modul de cumparare a produselor este extrem de simplu pentru clienti, platforma este optimizata pentru o incarcare rapida si pentru motoarele de cautare, totodata fiind integrata si partea de social media, plus faptul ca se genereaza automat feed-uri pentru toate comparatoarele.

     Din partea mea, au un plus şi la capitolul ,,demonstraţii”. De exemplu, aici puteţi găsi un video referitor la administrarea platformei Silkweb.

     Şi ca bonus pentru voi, aveţi 10% reducere pentru serviciile / produsele SILKWEB dacă atunci când trimiţi cererea de ofertă folosesţi adresa blogului meu. Nu e obligatoriu.

     În concluzie, dacă doriţi să începeţi cu dreptul o afacere online, apelaţi la SilkWeb, singurii specialişti din domeniu!

 

One thought to “SilkWeb – ajutorul pentru cel mai bun magazin online”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.