Servicii ireprosabile la El-Studio Lujerului

V-am povestit in urma cu un an, pe vremea aceasta, ca se deschidea salonul El-Studio de la Unirii. Astazi o sa va prezint noul Salon El-Studio Lujerului, deschis pe 1 mai 2015, la care va recomand sa apelati in cazul in care aveti nevoie de un salon frumusete in Militari. Salonul este amplasat pe Bd-ul Iuliu Maniu nr. 55 si va puteti programa utilizand telefoanele existente pe site. Printre serviciile oferite de acest salon se numara: frizerie, coafor, manichiura-pedichiura, cosmetica si masaj. Ati spune ca aceste servicii le gasiti si in alte saloane, dar cred ca stiti deja ca foarte mult, de fapt in proportie de 90% conteaza experienta si indemanarea personalului, iar 10% produsele folosite. Spre exemplu, la coafor si frizerie sunt folosite produse Wella Professionals, Londa Professional, la manichiura-pedichiura se folosesc produse O.P.I. si gelcolor by O.P.I. Dupa cum vedeti, numai produse profesionale extrem de bune. Acum sa nu va ganditi ca preturile sunt exorbitante, din contra. Spre exemplu, o manichiura OPI costa 20 lei, iar un tuns pentru femei 19 lei. Super, nu?

Pentru mine, cartierul Militari este foarte departe, insa pentru o prietena este ,,acasa” asa ca i-am recomandat cu drag acest salon. Chiar cauta de mult timp un coafor in Militari pentru ca s-a mutat de un an si nu prea ii conveneau saloanele pe care le vazuse, asa ca taia Bucurestiul in doua cand voia sa se tunda sau sa se coafeze. Mi-a spus ca nici nu se putea mai bine: a fost intrebata ce isi doreste de la parul ei, daca a avut vreodata o tunsoare care nu i-a placut in mod special, tunsul a fost executat fara graba. Imi povestea ca la ultimul salon la care a mers, doar a fost intrebata cat de lung sa fie parul si in rest a facut coafeza ce a considerat. Iar rezultatul a fost dezastruos, pentru ca acel tip de tunsoare nu i se potrivea parului ei. Iar totul a durat mai putin de 10 minute cu tot cu uscat parul. Din fericire, la El-Studio nu se va intampla niciodata asa ceva.

Si pentru ca prietena mea a fost extrem de multumita, a hotarat sa incerce si serviciile de manichiura. De mult cauta un salon pentru a-si face manichiura in Militari, dar la fel ca si in cazul coaforului, nu prea avea incredere. A fost incantata de manichiura cu Oja OPI si va reveni ori de cate ori va dori.

In concluzie, salonul potrivit exista pentru fiecare dintre noi. Trebuie doar sa cautam si sa alegem ceea ce ni se potriveste. Eu va recomand El-Studio Lujerului si daca locuiti in Militari sau daca lucrati in zona ori pur si simplu sunteti prin zona si aveti nevoie de unul dintre serviciile oferite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.