Salvare pentru SMURD

      Cu un singur ,,like” putem ajuta. Spuneti NU desfiintarii SMURD. ,,Viata” lor e in mainile noastre. Asa cum si ei ne-au ajutat si noi ii putem ajuta. Dovediti ca va pasa.

Alo, societatea românească? Salvatorii noştri de la SMURD au nevoie de salvarea noastră! Mâine, 12 ianuarie, în Parlamentul României, e programată o intervenţie de urgenţă pe corpul deschis al actualului proiect de lege sanitară. … Împreună putem opri schilodirea sistemului de urgenţe. Împreună putem salva funcţionarea celui mai performant serviciu de ambulanţă al României: SMURD. Să dăm câte un Like pe Facebook şi, cu o sută de mii de participări, putem impune salvarea regimului de funcţionare al SMURD-ului. Cu un mic „Like”, participă şi tu la un mare „Save”. Împreună putem aduce SALVARE PENTRU SMURD – o campanie @Observator.
(Sursa : https://www.facebook.com/SalvarepentruSMURD)
Like : https://www.facebook.com/SalvarepentruSMURD

10 thoughts to “Salvare pentru SMURD”

  1. Cred ca ” bucurestenii”, acesti „aliens”…, vor sa distruga si acest SMURD, asa cum au facut cu fotbalul romanesc, si mai ales, CU GIMNASTICA ROMANEASCA, numind „shafi” niste ..”ESCU” , sau neste moldoveni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.