Romania este o tara ideala pentru team buildinguri

Romania este o tara superba, cu destinatii si obiective turistice unice in Europa și chiar în lume. Așa că, înainte de a va aventura în city-break-uri în alte țări sau chiar în vacanțe în insule călduroase, chiar vă recomandăm să vizitați și țara noastră. Infrastructura nu este cea mai bună, știm cu toții, însă într-un final, peisajele, aventura, clipele petrecute alături de cei dragi descoperind locuri noi merită tot efortul.

Iar frumusețea României, dar și anumite obiective turistice o fac perfectă și pentru alte activitați, cum ar fi un team building. Așa cum probabil știți, în ultimul deceniu, tot mai multe companii au început să pună preț pe munca în echipa și pe sudarea relațiilor dintre angajați. Din punct de vedere al performanțelor, team building-urile outdoor (organizante în natură) sunt cele mai bune. Prin intermediul lor, participanții pot vedea cu adevărat că pot avea încredere unii în ceilalți, chiar și în situații limită.

Pentru un team building outdoor reușit puteți alege activități precum: off-road, tiroliană, rafting, cățărare, activități de orientare, activități de supraviețuire și multe altele. Practic, aceste activități implică un grad de încredere destul de ridicat pe care participanții trebuie să îl acorde celorlați.

Spre exemplu, stiati ca puteti alege rafting pe raul Buzau? Mai exact, in apropierea barajului Siriu. Această locație este perfectă pentru începători, pentru că nu are un grad ridicat de dificultate. De asemenea, răul Buzău este ideal pentru rafting în aproape tot timpul anului, spre deosebire de alte locații din țară.

Așa că dacă vă doriți o experiență inedită, a unui team building in Romania bazat pe un sport extrem, vă propun sa va indreptati atentia si spre o astfel de activitate. Dar nu doar spre rafting puteti sa va indreptati. Sunt multe alte activitati extrem de bune pentru team-building, care pot fi realizate in tara noastra.

Avem munti numai buni de escaladat. Munti care o sa va ajute sa experimentati rapelul sau catararea in cele mai bune conditii. Si chiar o sa ramaneti si cu amintiri foarte frumoase, pentru ca peisajele chiar sunt de neuitat. Cine spune ca Romania nu este o tara frumoasa, probabil nu a avut sansa sa o viziteze pe indelete. Sunt anumite obiective turistice unice in Europa si chiar si in lume, care merita parcurgerea unui drum neasfaltat spre exemplu, chiar daca asta inseamna ca va dura mai mult. Iar activitatile de team building sunt cu atat mai interesante daca se vor desfasura intr-o locatie cu peisaje superbe. Utilul (activitatile propriu-zise) vor fi imbinate cu placutul (practic admirarea peisajului).

Ce este garantat este că la finalul zilei, echipa va fi ,,sudată”, iar participanții își vor cunoaște atât limitele personale, dar și pe cele ale colegilor de muncă. Acest lucru este foarte important pentru ca firma să aibă rezultate excelente și pentru ca angajații să evolueze din punct de vedere profesional.

Ce spuneți de o astfel de aventura? V-ar placea sa mergeti intr-un team building outdoor in tara? Unde v-ar placea sa mergeti mai exact? Ce fel de activitati ar fi pe placul vostru?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.