Putem asculta muzica si in apa

E vara, soare, toti vrem sa ne distram la mare, la piscine, la stranduri sau la parcuri de distractii acvatice. Vara inseamna in mare parte apa: fie ca vorbim despre cantitatea suplimentara de apa pe care trebuie sa o bem, de ,,dusurile” ocazionale pe care le facem cand trecem pe langa o fantana arteziana sau chiar cand cineva stropeste cu prea mult patos trotuarul sau de distractia de la piscina, trebuie sa tinem cont ca apa ne poate strica distractia in unele momente. Cum?

Se stie ca suntem dependenti de telefoanele mobile, care au devenit mai mult decat dispozitive folosite pentru apelare sau pentru trimiterea mesajelor scrise. Nu putem sta fata smartphone-uri la plaja sau la piscina, asa ca trebuie sa avem mereu grija lor. Unele sunt rezistente la apa, dar majoritatea nu sunt, asa ca trebuie sa ne gandim daca le putem lua cu noi sau nu. In plus, mai exista posibilitatea sa ramanem singuri sau chiar sa mergem singuri la piscina si trebuie sa stam tot timpul cu ochii pe lucrurile persoanele, mai ales daca vrem sa si intram in apa. Cum facem acest lucru?

Din fericire, s-au inventat niste huse rezistente la apa, care se potrivesc aproape tuturor tipurilor de telefoane si care ne salveaza telefoanele in orice situatie, indiferent daca vorbim despre apa de la mare sau piscina sau de ploi ori zapada. In plus, aceste huse sunt perfecte ca si portofele si se pot pune mai multe lucruri in ele, printre care bani, carduri ori alte acte care incap.

Si cea mai buna parte a acestor huse este faptul ca pot transforma telefonul intr-un player subacvatic. De cate ori nu ne-am dorit sa inotam sau sa stam pe o saltea sau un colac, in piscina sau la mare, sa putem asculta muzica preferata? Sau sa putem vorbi la telefon in timpul acesta, ori naviga pe internet. Si cel mai important, aceste huse pot fi folosite pana la o adancime de 10 m, ceea ce permite telefoanelor sa fie utilizate chiar si in timpul unor scufundari de suprafata sau in timpul inotului. Super, nu?

Si pentru ca nu doar husa permite telefonului sa se transforme intr-un player subacvatic, s-au inventat si casti audio apa. Nu orice tip de casti se pot folosi, ci doar unele speciale, rezistente la apa, care pot fi folosite in cele mai bune conditii. Aceste casti pot fi folosite si cu alte tipuri de aparate audio, atat submersibile cat si normale, asa ca investitia este una cat se poate de buna. Cred ca nu doar eu ma enervez cand ploua, pentru ca nu pot folosi castile. Ori cand ninge. Iar la mare sau la piscina sunt extrem de utile.

6

Asadar, va puteti bucura de muzica chiar si cand mergeti la piscina sau la mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.