Power bank pentru telefoane

Telefonul mobil a devenit lucrul fara de care nu putem pleca de acasa, alaturi de chei si de portofel. Iar de cand au aparut smartphone-urile, parca suntem si mai dependenti de ele, pentru ca in permanenta putem verifica retelele sociale, avem acces la email, putem face fotografii de calitate si multe altele. Practic, avem un mini-computer cu noi, peste tot unde mergem.

Iar fiecare smartphone lansat aduce in plus si mai multe functii de care ne bucuram sau aplicatii ce ne fac viata si mai usoara. Insa, totul vine cu un pret: baterie ce se consuma foarte repede. Poate va amintiti primele modele de telefoane mobile, ale caror baterie se descarca extrem de greu, necesitand o incarcare la o saptamana sau poate chiar si la doua, depinde cum erau folosite. Puteam chiar sa plecam in concedii si sa uitam incarcatorul acasa, pentru ca sigur nu am fi avut nevoie de el.

Ei bine, in ziua de astazi, bateriile telefoanelor nu mai dureaza atat de mult. De fapt, daca nu am utiliza absolut deloc internetul si alte functii ale smartphone-ului, ci doar am trimite mesaje si am apela diferite persoane, ar rezista si bateriile acestor telefoane cateva zile. Insa ,,problema” apare cand folosim aplicatii pentru retelele de socializare, motoare de cautare, jocuri si asa mai departe. Toate aceste aplicatii ,,ruleaza” chiar si cand nu le accesam, pentru a fi tot timpul updatate si pregatite de folosire si astfel, consuma din baterie.

Bineinteles ca o solutie ar fi sa avem incarcatorul de telefon dupa noi sau macar un cablu de date, insa nu avem mereu acces la o priza. Din fericire, de cativa ani, s-au inventat bateriile externe pentru telefoanele mobile. Acestea sunt numite power bank telefoane si in functie de capacitatea lor si de capacitatea bateriei telefonului, acestea pot incarca telefonul cam de doua sau trei ori.

Sursa foto: magline.ro

Bateriile externe se incarca fie de la un laptop, fie cu un incarcator de telefon adaptat amperajului bateriei. Va puteti bucura de ele cand mergeti in concedii, cand mergeti in zone in care semnalul nu este prea bun si acest lucru consuma bateria telefonului mai repede, cand mergeti o zi la munte sau la mare sau pur si simplu o aveti cu voi in geanta sau in masina pentru situatii de urgenta.

Voi folositi power bank pentru telefoane?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.