Piese auto la preturi bune

Daca ar fi sa imi iau zilele astea o masina, as cauta cu siguranta combinatia perfecta intre costurile reduse, atat la achizitie cat si ulterioare, utilitate, fiabilitate si asa mai departe. Altfel spus, as cauta cea mai spatioasa masina mica, fiabila si economica, pe care o poti lua cu bani putini. Chiar daca mie ce mai mult imi face cu ochiul un autoturism Ford Fiesta, nu am putut sa nu include in comparatii modele precum Volkswagen Polo, Opel Corsa, Skoda Fabia sau Seat Ibiza. Ce sa mai vorbim de o alta legenda ce ar fi putut fi foarte usor alegerea mea finala, Volkswagen Golf, un model ajuns in prezent la a saptea generatie. O masina atat de populara incat chiar si acum mai poti gasi piese pentru un Golf 3 de la Autohut.

Cat de popular a fost acest model de-a lungul timpului? Foarte, daca tinem cont de cele 6,8 milioane de unitati vandute de prima generatie, 6,3 de cea de a doua, 4,8 in a treia editie si lista continua. Mai simplu, daca inca se gasesc piese auto pentru Golf 3, inseamna ca exista cerere suficienta, deci destule exemplare care inca functioneaza, avand insa nevoie de anumite ajustari dupa atata amar de vreme de cand au iesit pe portile fabricilor auto.

La fel de fiabila este si surata americana, Fiesta, o masina care, desi nu are o traditie a primelor generatii precum Golf-ul german, s-a impus totusi printr-o penultima versiune extrem, extrem de iubita si apreciata atat de soferii casual cat si de profesionisti. Iar versiunea actuala nu a facut decat sa confirme succesul anterior al unei masini atat de bune incat a putut face pasul si catre World Rally Championship in urma cu cativa ani. Daca ai o Fiesta fii pe pace, poti gasi piese auto si pentru acest model tot la Autohut. Piese pe care le vei lua la un pret corect beneficiind si de consultanta pro la achizitie, piese pentru care poti plati inclusiv in rate, piese noi ce beneficiaza de garantie, cum de altfel te-ai astepta. Daca ai un autoturism cu ceva ani in spate, sau chiar unul mai nou si vrei sa il pastrezi in continuare intr-o forma cat mai buna, ofera-i si lui piese de calitate si poate vei ajunge la un moment dat sa detii o masina de legenda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.