Pariul cu handicap

Poate v-aţi întrebat vreodată care sunt criteriile în funcţie de care se pariază pe un meci, cum se alege scorul şi cum putem preveni ,,eşescul”.

În cazul unui meci de fotbal de exemplu, când joacă o echipă foarte slabă, care a avut rezultate slabe de-a lungul campionatului, cu o echipă care ocupă unul dintre primele 3 locuri, rezultatul este de cele mai multe ori, cel aşteptat: echipa mai bună va câştiga. Acum întrebarea este, care va fi scorul?

Amatorii de pariuri online vă pot da răspunsul. Totul ţine de atenţia la detalii şi de urmărirea evoluţiei echipelor, pentru a stabili un anumit ritm al golurilor şi modul în care jucătorii se prezintă.

Când vine vorba de o confruntare între două echipe cu renume, iar scorul se strânge, se pot aplica pariuri cu handicap. Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu termenul, pariuri cu handicap înseamnă de fapt, un ,,handicap virtual” aplicat echipei favorite, adică meciul va începe de la 1-0 pentru echipa mai slab cotată.

Se procedează la fel şi pentru diferenţe de gol mult mai mari.

Dacă nu ştiţi prea multe lucruri despre acest tip de pariu, puteţi  accesa pe google site-uri de pariuri online, iar acolo veţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie.

Totuşi, este bine de ştiut că nu mereu funcţionează concepţia că cea mai slabă echipa va pierde. Sunt şi situaţii în care echipa favorită să câştige nu poate juca la perfomanţe maxime, iar echipa mai slabă poate profita şi răsturna situaţia în favoarea ei.

În concluzie, atunci când nu ştiţi cum să pariaţi, puteţi apela oricând la pariuri cu handicap.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.