Moda franceza de pe 3Suisses

     Noua colectie Primavara-Vara pe care noul site 3 suisses o afiseaza este inspirata din moda franceza, moda care in decursul anilor a ajuns pe cea mai inalta scara de preferinte din Europa si chiar din lume.

     Expunand o gama variata de produse pentru domni, doamne, copii si locuinta putem spune ca magazinul 3suisses.ro este tot ceea ce avem nevoie pentru a ne crea un mediu placut, si in tendintele noii colectii de sezon si pentru tinutele intregii noastre familii zi de zi.

    Va recomand acest magazin datorita preturilor accesibile, multitudinii de produse si calitatii acestora!

One thought to “Moda franceza de pe 3Suisses”

 1. Am sa incep prin a parafraza un citat din Biblie ,, si mai intai a fost cerul si pamantul,, si am sa-l transform in : SI MAI INTAI A FOST SCOALA .
  Ce vreau sa spun este faptul ca industria modei romanesti este intr-o profunda criza de identitate fiecare din zonele istorice ale tarii isi aroga dreptul de a organiza ,,Saptamana modei Romanesti,, cu rezultate neconcludente si fara lipsa de evidenta materiala la capitolul vanzari.
  Am sa fac prezentarea pasilor pe care un viitor designer vestimentar trebuie sa ii faca obligatoriu:
  Pasul 1 . Scoala , de preferinta un institut fie aici in tara fie afara asta daca te tin buzunarele, fara surogate gen cursuri la distanta, cursuri pe net, tutoriale despre cum sa copiezi un tipar, o schita, cum sa faci o maneca ,un tiv sau mai stiu eu ce operatiune . Scoala trebuie finalizata cu un examen (colectie) si cu o diploma care iti da dreptul de a merge la urmatorul pas si anume angajarea.
  Pasul 2 . Angajarea, te va ajuta sa iti combini talentul in design cu produsul realizat , experienta in moda cu puterea de munca, dorinta si pasiunea si astfel poti – daca exista un sponsor interesat sau ai resurse – sa iti lansezi propria linie sau propriul brand. Aici intervin multe conditii care te indreapta catre pasul al treilea pubicitatea.
  Pasul 3. Publicitatea. Sunt multe puncte de atins insa primordiale sunt 2 marketingul agresiv si dupa lansarea produselor grija ca imaginea asupra brandului sa fie cea optima si mai ales constanta in ceea ce priveste colectiile viitoare, colectii vestimentare care au nevoie de urmatorul pas si anume piata de vanzare si de achizitie. Totodata la publicitate se adauga si comentariile presei de specialitate care pot fi sau nu pertinente la adresa colectiilor. Un designer vestimentar de succes trebuie sa tina cont de criticile specialistilor fara a isi schimba insa stilul individual, emblema proprie.
  Pasul 4. Achizitorul sau buyer-ul care poate fi identificat fie ca magazin ,fie ca retea de magazine gen Cora, Carrfour, Metro,etc. Problema la primele este reprezentata de faptul ca , colectia ta se va pierde printre multe altele aceste magazine fiind ca si consignatiile pe vremuri, iar la cele gen retea sunt taxele de raft care cateodata sunt mai mari ca vanzarile propriu-zise.
  Astfel ca sa poti ridica capul in fashionul autohton macar iti trebuie carte (institut de moda), talent, sponsor si mediatizare.
  Acestea fiind spuse va invit sa parcurgeti programa noastra si sa o comparati cu cea vestica , iar daca sunteti multumiti, sa o si urmati ajutandu-ne sa ne perfectionam prin talentul vostru.
  Institutul de Moda Salomeia Truta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.