Mobila – cel mai util cadou pentru tinerii însurăţei

     Peste două luni voi fi naşă de cununie pentru o foarte bună prietenă. Este un rol pe care mi-l asum cu toată plăcerea , atât pentru că mirii sunt prieteni de familie, dar şi datorită faptului că ador să organizez evenimente.

     Am pus la punct toate detaliile legate de fericitul eveniment, am ajutat-o pe mireasă în alegerea ţinutei şi acum trebuie să mă gândesc la cadoul meu pentru viitorii însurăţei.

     A fost o alegere dificilă, având în vedere că trebuia să le dăruiesc ceva util şi durabil.

     Cu o lună înainte de nuntă, am aflat de cadoul pe care urmau să-l primească cei doi din partea părinţilor: un apartament nou. Astfel, alegerea cadoului a devenit mult mai uşoară : le voi cumpăra mobilă.

     Am început căutările prin marile magazine, dar din nefericire nu am găsit ceea ce vroiam. Căutând pe internet am descoperit un magazin de mobilă online , care m-a impresionat. În afară de mobilă, compania comercializează şi o gamă destul de largă de electrocasnice, decoraţiuni, saltele şi multe altele.

     Am ales un dormitor ce îmbină stilul modern cu eleganţa, un mobilier de bucătărie în tonuri vesele, pentru ca gătitul să devină o plăcere,  pentru living am optat pentru un mobilier foarte modern şi atractiv, canapele foarte confortabile, la fel şi pentru baie, iar în final am ales câteva decoraţiuni.

Un alt plus al acestei companii este livrarea. După confirmarea comenzii, se va stabili de comun acord data şi ora la care produsele vor fi livrate. Dacă sunteţi din Bucureşti, livrarea este gratuită, iar pentru provincie, tariful pe km este între 1 şi 1-5 Ron , în funcţie de volum şi valoarea produselor. Toate produsele beneficiază de garanţie între 1 şi 10 ani.

După ce am primit produsele, am pornit către viitoarea casă a mirilor pentru a o aranja. Spre surprinderea mea, mobilierul arată mult mai bine decât în poze şi este foarte uşor de asamblat. Decoraţiunile au dat un plus de culoare şi design apartamentului. Sunt foarte încântată de alegerea pe care am făcut-o.

     Sper ca şi prietenei mele să îi placă modul în care am aranjat apartamentul, să aprecieze calitatea mobilei şi să se bucure de ea mult timp.

One thought to “Mobila – cel mai util cadou pentru tinerii însurăţei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.