Mape de prezentare pentru afacerea voastra

Imaginea este foarte importanta in ziua de astazi. Se pune mult accent pe felul in care aratam si cateodata, nu este un lucru bun, pentru ca ne comparam cu idealuri si poze prelucrate sau cu persoane care nu duc tocmai un stil de viata sanatos pentru a arata perfect. Insa, imaginea este importanta si pentru companii, nu doar pentru persoane. Poate ati observat si voi ca in ultimii anii, se pune din ce in ce mai mult accent pe personalizare. Poate ati comandat un produs dintr-un magazin online si ati observat ca pe langa acel produs, ati primit si un bilet scris de mana sau poate produsul a fost impachetat intr-un fel anume. Toate aceste mici lucruri fac parte din imaginea de ansamblu a companiei. Iar clientii apreciaza toate aceste gesturi mici. Personal, mereu ma bucur cand fie gasesc un biletel scris de mana sau o carte de vizita mai speciala.

Iar imaginea nu este importanta numai pentru clienti, dar si pentru potentialii parteneri de afaceri. Ganditi-va ca mergeti la o intrunire si trebuie sa va prezentati afacerea. Pentru asta aveti nevoie de mai multe materiale de prezentare, iar unele tin de partea de papetarie. Spre exemplu, obligatoriu aveti nevoie de carti de vizita, mape de prezentare, foi cu antet, pliante, agende personalizate si asa mai departe. Toate aceste obiecte poate nu par importante, insa ganditi-va ca daca le aveti si le distribuiti atat clientilor, cat si potentialilor parteneri de afaceri, imaginea voastra o sa fie una foarte buna. Acele persoane vor sti ca va dati interesul pentru a avea o imagine buna si pentru a va face numele cunoscut. Iar acest lucru conteaza extrem de mult.

Poate o sa va ganditi ca toate aceste produse costa, mai ales daca sunteti la inceput de drum, insa daca veti compara preturile si veti alege o firma de incredere, o sa constatati ca nu sunt cheltuieli atat de mari. Spre exemplu, puteti apela la un magazin online, cum este agrafa.ro. Aici, o sa gasiti produsele de care aveti nevoie la preturi foarte bune si daca veti avea o comanda mai mare, este posibil sa chiar sa primiti si un discount. Pentru acest lucru trebuie sa cereti o oferta personalizata, pe site.

Iar daca vorbim despre potentiali parteneri de afaceri sau de prezentari organizate pentru a atrage mai multi clienti, cel mai bine este sa alegeti mape de prezentare. Acestea pot fi personalizate dupa cerintele voastre si in interioru lor puteti pune diferite informatii despre afacerea voastra, poate chiar si pliante sau brosuri. O astfel de mapa de prezentare cu siguranta va atrage atentia, decat daca doar ati distribui niste foi printate sau simple pliante.

Puteti alege formatul mapelor, materialul din care vor fi confectionate, daca va fi alb-negru sau color (sau puteti alege doar o parte a mapei sa fie imprimata), daca buzunarul mapei va fi imprimat si bineinteles daca doriti ca mapa sa fie plastifiata (si aici aveti mai multe optiuni). Iar in functie de cum vreti sa fie mapa, o sa fie stabilit si pretul final.

Voi ati avut vreodata nevoie de mape de prezentare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.