Leapsa – Prima data

     Astăzi m-am trezit cu chef de lepşe şi m-am gândit să concep chiar eu una (sper să nu existe deja).

     Am o curiozitate legată de voi. De fapt mai multe. Vreau să ştiu care au fost cele mai importante ,,prime dăţi” pentru voi. De exemplu : prima dată când am fost la munte, prima dată când am mâncat guma x , prima dată când am văzut filmul y.

     Tot ce trebuie să faceţi este să enumeraţi minim 5 prime dăţi care au însemnat foarte mult pentru voi şi v-au marcat într-un mod pozitiv sau negativ.

     Cele mai importante pentru mine, în ordine cronologică sunt:

*   Prima dată când am fost la munte : aveam 5 sau 6 ani şi a fost o experienţă de neuitat. Ţin minte că am stat lipită de geamul maşinii din momentul în care au început să se zărească munţii şi întrebam întruna dacă sunt reali şi de ce sunt atât de înalţi.

*   Prima dată când am cântat pe o scenă : a fost la serbarea dedicată sfârşitului primului an şcolar din viaţa mea. Deoarece făceam parte din corul şcolii, în ziua serbării am fost invitaţi într-o sală de festivităţi de la mine din cartier (care ulterior a fost transformată în showroom pentru ambarcaţiuni) şi am cântat. Toate bune şi frumoase până am ajuns la momentul în care toţi ochii  erau aţinţi pe mine şi trebuia să cânt o parte solo. Din fericire nu m-am emoţionat şi au mai  fost şi alte ocazii în care am cântat pe o scenă.

*   Prima dată când am încercat să înot : şi ultima, deoarece era să ma înec şi am prins frică de apă ( a se întelege : de lacuri, râuri, piscine).

*   Prima dată când am utilizat computerul : eram în clasa a 2-a şi cu ocazia organizării unor cursuri de informatică ce au durat 2 ani, am ,,făcut cunoştinţă” cu maşinăria care avea să devină un lucru indispensabil peste câţiva ani. A fost o experienţa foarte interesantă.

*   Prima dată când mi-am văzut peruşii (papagalii): aici e o repetiţie , deoarece primul peruş l-am primit când aveam 8 ani, iar cel de-al doilea mi l-am cumpărat acum 2 ani. Nu vă pot spune ce fericire am simţit când i-am văzut: a fost dragoste la prima vedere. Nu îmi pot explica de ce nişte fiinţe atât de mici pot fi atât de adorabile.

     Şi aş putea să mai continui, dar nu vreau să vă plictisesc.

     Dau leapşa aceasta în special următorilor : Adina, C.L.M. , Crys Mary , Emme, Florin, Katy, Muc Roz, Bianca, Stilizer, Tarfu, Boby ,Pinguina şi tuturor celor care vor să o preia.

29 thoughts to “Leapsa – Prima data”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.