Leapsa cinefila lacrimogena

     Domnişoara vampir mi-a dat o leapşă acum câteva zile, în care trebuie să spun care au fost filmele care m-au emoţionat până la lacrimi. Eu sunt o persoană ,,sensibilioasă” şi plâng aproape din orice, chiar şi când ascult o melodie care îmi aduce aminte de ceva, astfel încât lista e  cam mare şi o să le scriu în ordinea în care îmi vin în minte.

1.     Titanic: să fim serioşi, cine nu a plâns în momentul în care Rose l-a lăsat pe Jack să alunece înspre fundul oceanului?

2.     A walk to remember: nu am reuşit să îl văd pe tot, cap coada, ci doar bucăţele, dar e prea lacrimogen…

3.     The notebook: l-am văzut la recomandarea unui prieten, iar la început mi s-a părut interesant, până am văzut că persoanjele principale sunt 2 oameni în vârstă, iar femeia nu îşi amintea nimic…. atunci am început să plâng cu lacrimi de crocodil.

4.     Armageddon : bineînţeles am plâns în momentul în care Bruce Willis s-a sacrificat şi a salvat omenirea, iar fata lui plângea de mama focului… plus melodia aia lacrimogenă pe fundal…

5.     I am  legend: am plâns la el pe bucăţele : întâi când Will Smith a trebuit să îşi omoare căţeluşa infestată, apoi când el s-a sacrificat pentru ca antidotul să ajungă în siguranţă.

6.     Paulie: chiar dacă e un film super drăguţ, l-am văzut prima dată după ce mi-a murit papagalul, aşa că am plâns tot filmul.

7.     Ghost

8.      Brokeback Mountain

      Şi ar mai fi câteva, dar nu vreau să lungesc lista prea mult.

      Dau leapşa tuturor celor care vor să o preia.

2 thoughts to “Leapsa cinefila lacrimogena”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.