La multi ani mie!

     Nu, nu sunt narcisista, dar pe 29 noiembrie, am implinit un an de blogging. Nu cu acest domeniu, cu un blog pe subdomeniu, de pe urma caruia am avut foarte multe de invatat. A si a mai fost si onomastica mea pe 30 noiembrie, de Sfantul Andrei.

     Revenind la primul meu anisor de blogging, pot spune ca am invatat foarte, foarte, foarte multe. Mi-am dezvoltat capacitatea de a scrie, atat din placere, cat si pe un anumit subiect, capacitatea de a scrie sub presiunea timpului sau despre subiecte care nu imi fac tocmai placere sa le abordez si mai ales am invatat ca pot sa imi spun punctul de vedere, fara a fi judecata.

     Am intalnit foarte multi oameni care stiu cum sa isi impuna punctul de vedere si faca dintr-un subiect plictisitor, unul interactiv.

     Indirect, prin intermediul blogosferei, am intalnit si o persoana foarte draga mie, iar acesta cred ca este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat.

     Cu timpul, am invatat cum sa imi monetizez blogul si am strans o suma destul de frumoasa de bani, avand in vedere ca nu faceam altceva decat sa scriu articole.

     Participand la concursuri, pe langa experienta acumulata, am castigat si cateva premii destul de consistente:

  • 1 x domeniu + host gratuit pentru un an
  • 3 x 100 euro
  • 1 x Ipod Touch Generatia 4
  • 1 x Camera foto BenQ
  • 1 x Set Swarovski.

        Tin pe aceasta cale sa multumesc atat organizatorilor concursurilor, cat si sponsorilor pentru apreciere.

       In concluzie, sunt mai mult decat multumita de primul an de blogging, pentru ca mi-a adus multe satisfactii, atat intelectuale, cat si materiale.

       P.s. Multumesc ca ti-ai amintit de ziua blogului meu. Love you.

11 thoughts to “La multi ani mie!”

  1. La multi ani atunci, sa traiesti si tu si blogul si sa ne mai scrii.
    Eu activez de putin timp in blogosfera romaneasca (am inceput cu cea straina) si vad ca se maturizeaza din ce in ce mai mult si nu e deloc rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.