La cine apelezi cand ai nevoie de un avocat bun?

Cred ca toti am avut nevoie macar o data in viata de un avocat, fie ca vorbim de lucruri obisnuinte, sau din contra de probleme pe care nimeni nu ar vrea sa le intampine. Spre exemplu, tot mai multe persoane se intreaba de ce mai platesc anumite impozite si taxe, daca oricum nu ii ajuta cu nimic, iar atunci cand au nevoie, trebuie sa plateasca in plus pentru servicii care teoretic sunt gratuite. De exemplu, ,,impozitul” pentru sănătate este obligatoriu, dar un avocat spune că a câştigat dreptul să nu-l plătească, pentru că nu beneficiază de nimic. Iar exemplele in acest sens pot continua.

O alta problema foarte frecventa pentru care oamenii apeleaza la un avocat este reprezentata de accidentele rutiere sau de despagubirile pe care firmele de asigurari refuza sa le acorde. Tin minte ca atunci cand lucram in asigurari ni s-a spus ca o anumita firma nu acorda despagubiri in cazul in care soferul vinovat are asigurare la ei, iar daca nu este soferul asigurat vinovat, blocheaza procedurile de intrare in service. Iar din acest motiv, asigurarile RCA sunt foarte ieftine la aceasta firma. Din pacate, numarul celor care dau firma in judecata este foarte mare. Am citit mai multe despre despagubiri accidente rutiere – Blog Eugen Titu, la blogul mentionat si m-am informat cat am putut, pentru a sti ce sa fac in cazul in care voi avea nevoie. Sa speram ca nu va fi cazul.

De altfel, pentru ca problemele oamenilor sunt din ce in ce mai dese, sunt solicitati tot mai avocati, iar cei care vor sa imbratiseze aceasta meserie sunt norocosi. Spre exemplu, unul dintre anunturile de angajare suna cam asa: Baroul Bucureşti. Angajare avocat pentru coordonarea Biroului sesizări. Tentant, nu? Iar exemplele nu se opresc aici.

Problemele pentru care apeleaza oamenii la avocati sunt multe, iar daca aveti vreo nelamurire sau nu stiti pe cine sa alegeti, puteti incerca la  Avocat Bucuresti, cabinet avocat Titu Eugen: Drept online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.