Jobul la care ai visat la doar un click distanta

In ziua de astazi, tot mai multi tineri viseaza la un job in afara tarii, din diverse motive. Poate motivatia financiara este cea mai importanta, insa sunt si cativa care vor sa ajunga intr-un loc anume, poate chiar sa fie reuniti cu persoanele dragi sau de ce nu, poate au visat inca din copilarie sa locuiasca intr-o anumita tara. Iar multumita globalizarii si nu numai, acum tinerii au ocazia sa lucreze in alte tari, prin intermediul diferitelor programe de internship sau de work and travel. Astfel, ei pot petrece chiar si pana la un an intr-o alta tara, descoperindu-i cultura si traditiile si vazand daca s-ar putea adapta traiului de acolo, in eventualitatea in care vor vrea sa se mute temporar sau definitiv.

Si cu siguranta nu stiati ca exista de 30 de ani, un program numit ,,Work in Australia” care incurajeaza tinerii cu varste cuprinse intre 18-30 de ani (chiar si cupluri) sa vina si sa munceasca in Australia timp de 12 luni. Este un internship Australia ce vizeaza domeniul turismului, asa ca veti avea ocazia sa aflati cat mai multe lucruri despre aceasta tara si chiar veti putea sa o si vizitati. Bineinteles ca trebuie sa indepliniti anumite conditii, insa cel mai bine cititi despre acest program pe site-ul studentsexperience.ro.

Puteti alege deci intre Australia sau Work and Travel UK, in cazul in care preferati o destinatie mai apropiata si in cazul in care cultura britanica va este mai pe plac. Spre exemplu, pentru programul Work and Travel UK nu trebuie sa fiti neaparat studenti, ci trebuie sa aveti minim 18 ani si maxim 35 de ani impliniti. De asemenea, trebuie sa lucrati in UK pentru o perioada minima de 3 luni si sa vorbiti engleza de nivel B1 minim. Consider ca este o ocazie ce nu trebuie ratata, mai ales ca va ofera sansa de a vizita si de a descoperi o noua cultura.

Asadar, indiferent daca veti alege clima calda a Australiei ori vremea capricioasa din UK, va recomand sa profitati de aceste programe, pentru ca va ofera posibilitati foarte bune si mai ales, va poate ajuta sa luati o decizie in ceea ce priveste viitorul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.