Inainte sa iti deschizi o afacere

In ziua de astazi, tot mai multe persoane doresc sa isi incerce norocul si sa isi deschida o afacere pentru a nu mai depinde de alte companii sau persoane. Insa, sunt foarte putini cei care reusesc. De ce? Pentru ca majoritatea doresc doar bani, nu vor sa isi transforme pasiunea intr-o afacere si nu au rabdare pentru a ajunge la rezultatele dorite. Astfel, nu vor sa accepte ca succesul nu vine peste noapte si vor renunta la visul lor. In plus, faptul ca aleg un domeniu in care poate nu au cunostinte sau care nu le place este un alt factor care duce la esec. Pentru ca o afacere sa aiba succes, trebuie printre altele sa se ia aminte si la sfaturile date de cei mai buni CEO din tara, cum ar fi Gabriel Comanescu.

Gabriel Comanescu este CEO al Grup Servicii Petroliere (GSP) si este unul dintre cei mai de succes antreprenori din tara si din Europa. Faptul ca a perseverat si a avut cunostintele necesare pentru a activa in domeniul petrolier (a absolvit Academia Navala Mircea cel Batran si a fost inginer electromecanic la Romline) a contribuit la succesul lui. A muncit mult pentru a ajunge in pozitia pe care o ocupa astazi, nu a realizat nimic peste noapte, iar acest lucru ne confirma ca totul trebuie obtinut prin munca si inspiratie.

A detine o afacere implica foarte multa munca si responsabilitate. Multe persoane au impresia ca daca isi deschid o afacere, vor sta linistiti fie pentru ca vor munci alte persoane pentru ei, fie pentru ca nu constientizeaza cata munca este in spatele oricarei afaceri. A detine o afacere implica de multe ori nopti nedormite, telefoane in miez de noapte sau dupa programul de lucru, concedii amanate sau anulate si multe altele.

Asadar, daca doriti sa va deschideti o afacere, va sfatuiesc sa va ganditi serios la domeniul in care veti dori sa activati si nu sa deschideti o afacere doar pentru ca ,,este la moda” si de asemenea sa fiti constienti de toate sacrificiile pe care urmeaza sa le faceti pentru a avea succes si chiar sa va aveti un plan de rezerva in cazul in care veti esua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.