Hoteluri in Eforie

     Cine nu adora marea? Indiferent daca alegem sa ne petrecem concediul de vara in sezon sau extrasezon, alegerea statiunii sau a unitatii de cazare ne poate pune mai probleme, deoarece ofertele sunt diferite si foarte atractive.

     Dar, ca sa va usurez un pic munca, va recomand statiunile Eforie Nord si Eforie Sud. Un prim argument este legat de apa marii: aceste doua statiuni sunt printre cele 4 de pe litoral, in dreptul carora apa marii este turcoaz si asta datorita unor alege care se gasesc doar in anumite portiuni ale Marii Negre.

     Un al doilea argument ar fi legat si de faleza inalta, care va permite sa admirati marea in toata splendoarea ei, lucru care nu se intampla in toate statiunile.

     Apropierea de Lacul Techirghiol, renumit pentru proprietatile curative ale namolurilor lui, face ca aceste statiuni sa fie renumite si pentru buna accesibilitate la tratamentul oferit de lac.

     Daca v-am convins si doriti sa vizitati aceste statiuni, urmatorul pas ar fi sa gasiti si cazare, pentru ca hoteluri gasesti aici. De la hoteluri care mai de care mai atractive, la vile si pensiuni, toate va asteapta sa le treceti pragul si sa profitati de ofertele atractive ale acestora.

     Nici pentru transport nu trebuie sa va faceti probleme, deoarece exista gara in fiecare statiune, iar de la Autostrada Soarelui, mai mergeti aproximativ 10 minute cu masina pana sa ajungeti in statiuni, depinzand de trafic.

     Imi aduc aminte cum am convins-o pe o prietena de-a mea sa viziteze Eforie Nord, prezentandu-i mai multe argumente, printre care si aceste hoteluri gasesti aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.