Halbele ,,se topesc” dupa berea Staropramen

–    Eu una nu mai rezist! E inadmisibil!

–    Nici eu! Mi-e foarte cald!

–    Cum e posibil ca oamenii să nu aibă papile gustative? Auzi, bere cu gust de lămâie şi fără pic de alcool.

–    Adevărat grăieşti. Berea este prin definiţie amăruie şi răcoritoare. Trebuie să înţepe limba prin calitate, nu prin sucul de lămâie.

–    De 5 ani, de când sunt halbă, tânjesc după o bere adevărată… O bere din Praga… Dar nu… doar beri diluate sau cu 0% alcool.

–    Te aprob… nici eu n-am mai gustat bere de ani de zile. Uită-te la ei… Or să ajungă să servească berea ca pe un suc, din pahare, nu din halbe. O să ne pensionăm anticipat.

     Aşa decurge o zi obişnuită din viaţa unor halbe de bere din Bucureşti. De 3 ani de zile, d-abia dacă au mai avut onoarea de a ,,conţine” bere adevărată. În timp ce se plictiseau la o terasă, aşteptând clienţi, telefonul uneia dintre ele a început să sune.

–    E halba din Berceni. Nu m-a mai sunat de ceva timp. Poate ştie ea un loc unde ne putem potoli setea.

     După o discuţie telefonică de 5 minute, halba era foarte fericită.

–    Nu o să îţi vină să crezi! Caravana Staropramen vine în România, iar zilele acestea este în Bucureşti!

–    Staropramen???? Berea Pragheză numărul 1 în lume?

–    Da! Caravana din Bucureşti a sosit deja de pe 5 iulie, în Real Berceni, sâmbătă, 7 iulie, va fi în Zona de Grătar Belciugatele, iar duminică, 8 iulie, la Parcul de Distracţii Terra Park. Şi ghici ce! Halbele din tot Bucureştiul le urează bun venit într-un mod inedit. Se strâng in fiecare locaţie în care va poposi Caravana şi încurajează oamenii să încerce berea, prin cântece, jocuri şi multă voie bună!

–    Astăzi este deja târziu, dar putem merge duminică în Terra Park. Aşa fericită sunt!

     Şi astfel, halbele au mai înfruntat o zi plictisitoare la terasă. Duminică dimineaţa, cele două halbe se aflau în tramvaiul 25, înfruntând căldura, pentru a ajunge la locul de întalnire, pe bulevardul Timişoara. Se vedeau cu celelalte halbe, înainte de a intra în parcul de distracţii, pentru a repeta coregrafia şi versurile, pentru un moment artistic foarte atractiv, cu ajutorul căruia urează bun venit Caravanei Staropramen în Bucureşti. Pe parcursul a celor 4 zile, au avut o coregrafii diferite şi asta le-a adus un succes enorm.

     După jumătate de oră de repetiţie, s-au aşezat în faţa intrării şi au aşteptat cuminţi. Erau în jur de 100 de halbe de bere, care se sincronizau perfect. Nu au aşteptat foarte mult, până ce rulota şi-a făcut apariţia. Bucuroase, au început dansul, iar toată lumea aflată în acel moment în parc s-a oprit şi a urmărit cu bucurie show-ul.

     Atât de încântaţi au fost, încât au făcut o coadă lungă de aproape 100 de metri, pentru a gusta berea Staropramen. Şi pentru că le-a plăcut atât de mult, şi-au sunat toţi prietenii şi cunoscuţii, pentru a veni să se bucure împreună de gustul berii şi de show-ul halbelor.

    Dacă vreţi să gustaţi şi voi gustul berii din Praga, care este numărul 1 în lume, vă aştept astăzi, 8 iulie, la Terra Park din Bucureşti.

    Caravana Staropramen va ajunge în toate marile oraşe din ţară, aşa că fiţi pe fază şi gustaţi din ,,Spiritului oraşului Praga”.

     Şi nu uitaţi să consumaţi bere în mod responsabil!

     Iar la sfârşit vă las să vă delectaţi cu modul de preparare al Berii Pragheze numărul 1 în lume!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.