Guest post: Prima zi de sala

Ati citit bine, nu e vorba de prima zi de scoala ci de prima data la … ei bine, la sala. Ca sa fiu mai exact, nu a mea ci a Andreei. Motivele pentru care a inceput sa mearga au ajutat-o sa imbine utilul cu placutul, si anume timpul petrecut impreuna cu imbunatatirea starii de sanatate.

Odata cu sfarsitul primelor patru saptamani am decis sa ii fac o mica analiza a evolutiei in tot acest timp. La nivel psihic, de la persoana timida care se tinea dupa mine fara intrerupere a ajuns sa preia initiativa, azi reusind chiar sa ma uimeasca prin pofta de lucru pe care o avea. Recunosc, eram putin ingrijorat ca nu va fi atenta la forma de executie a exercitiilor, dar a mers totul bine.

Inca o imbunatatire a venit la nivelul starii ei generale de sanatate. S-a transformat din tipa cu putina rezistenta la efort intr-o persoana energica, ce nu se mai sperie la orice bataie putin diferita a inimii. Probabil schimbarea se datoreaza si alimentatiei mult schimbata in bine, dar asta intr-un alt capitol.

Ultimul, dar nu cel din urma a fost aspectul fizic. Este cel care in opinia multora conteaza cel mai mult, dat fiind faptul ca prezenta fizica este mereu prima in cazul contactului intre doua sau mai mule persoane. Ei bine conteaza, dar nu e nici pe departe mai presus decat starea sanatatii sau cea mentala. De altfel, contra-argumentul classic este cel al merelor: marul frumos la exterior dar stricat pe interior va dezamagi mereu, iar cel cu un exterior mai putin reusit dar cu miezul dulce nu va fi apreciat din cauza defectelor de fatada.

Revenind la Andreea, am facut-o sa inteleaga ca fiecare din noi are anumite parti ale corpului pe care le vrea la un anumit nivel in mod special, dar asta se poate obtine doar printr-o dezvoltare armonioasa a organismului. Nu mica mi-a fost mirarea azi cand s-a laudat cu conturul peretelui abdominal, un numar mai mic la orice pereche de blugi, picioare mai definite si brate cu adevarat tonifiate. Nu pot decat sa o felicit pentru efort si trezitul de dimineata, dar totodata Andreea, fii linistita, “chinul” de-abia acum incepe. Alex Zaharia 

4 thoughts to “Guest post: Prima zi de sala”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.