Guest post : Martisor blogosferic la Craiova

Salutare tuturor, sunt Daniel Botea, oltean verde ca prazul si Natural ca Aloe Vera.Am raspuns la propunerea Andreei de a scrie despre martisor, asa ca voi povesti despre unul blogosferic.Martisorul primit de blogosfera craioveana de 1 Martie a fost concertul bloggerului si folkistului Marius Matache, pe scurt Make.

Spun ca este un martisor blogosferic pentru ca atunci cand am vazut ca Make isi lanseaza albumul, blogosfera craioveana si-a dorit o lansare si la Craiova. Ne-am intalnit la Craiova Blog-Meet, am discutat mai multe locatii si pana la urma a venit Make la Craiova chiar de 1 Martie.

Pe o parte dintre bloggerii craioveni ii stia deja, pe altii acum i-a cunoscut, dar cel mai mult conteaza ca a venit.

Nu numai ca a stat in mijlocul nostru
dar a dat-o pe olteneste si a dedicat o melodie blogosferei craiovene.

Au mai fost si alte martisoare blogosferice. Colegii nostri mai tineri au dat martisoare tuturor femininelor din coltul blogosferic, iar eu am rasplatit-o pe Dana cu un martisor pentru biletele castigate la concursul de pe blogul ei.

Pai da. Venirea lui Make a fost promovata pe blogurile noastre, iar Dana a pus la bataie 2 bilete duble si doua albume cu dedicatie de la Make intr-un concurs blogosferic lansat pe blogul ei. Am fost fericitul castigator a 2 bilete si pe langa martisorul clasic mai am de dat si unul floral. Natural, o Aloe Vera.

O Aloe Vera am de dat si gazdei mele de astazi, pentru ideea articolului-martisor si pentru initiativa guest-posturilor cu aceasta tema.

Nu in ultimul rand seara de folk a fost un martisor si pentru fetele mele 🙂

    
 Spor tuturor, in luna lui Martisor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.