Fotografia de nunta – una dintre cele mai pretioase amintiri

     M-a luat de mână şi am roşit uşor. Simţeam o căldură puternică ce imi cuprindea toată faţa. Ochii mi se umeziseră, dar imediat mi-am dat seama că trebuie să mă stăpânesc pe moment. Nu puteam să îl privesc în ochi, cu toate că o făcusem de mii de ori. Emoţiile erau prea puternice. Timp de jumătate de ora n-am ştiut dacă sunt trează sau visez. Ma simţeam într-o altă lume. După luni întregi de pregătiri şi emoţii, a sosit cea mai aşteptată zi. Trebuia ca totul să iasă perfect, de vis. Nu puteam admite nicio greşeală.

–   Acum  poţi săruta mireasa!

     Atât am auzit, parcă trezindu-mă dintr-un vis, iar apoi l-am simţit apropiindu-se de mine. Lacrimile au început să îmi curgă de parcă erau râuri şi d-abia mă mai ţineam pe picioare. În sfârşit ne uniserăm vieţile, destinele, drumurile şi sentimentele. Eram o singură fiinţă.

     Peste nici două minute, am conştientizat că eram afară, pe scările bisericii, iar toată lumea se îngrămădea să ne felicite. Una din primele surprize a fost un imens buchet de trandafiri portocalii, florile mele preferate, 101 la număr, aşezate în forma cuvintelor : ,,Te iubesc!”

     După felicitările de la biserică, ne-am îndreptat spre locaţia petrecerii, curtea unui palat din apropiere de Capitală.

    Am optat pentru o petrecere care va avea loc într-un cort transparent, astfel încât va da impresia ca suntem afară, în natură. Locaţia a fost împodobită cu lampioane în culori foarte plăcute, iar pomii au fost luminaţi şi ei, astfel încât la căderea serii, peisajul părea desprins dintr-un basm.

     Când am întâmpinat invitaţii, una dintre cele mai bune prietene ale mele a ţinut neapărat să îmi spună ceva:

–    Felicitări pentru locaţie. Este divină. Chiar m-ai lăsat fără cuvinte.

–   Mulţumesc mult! Ştiam că va ieşi ceva frumos, dar chiar nu ma aşteptam să de vis. Şi vremea ţine cu noi: am avut dimineaţă ploaie, care înseamnă belşug, iar acum temperatura este potrivită. Cel mai mult îmi place cum se văd stelele.

–     Da! Iar de rochie nu mai zic, este superbă: simplă, dar în acelaşi timp elegantă şi rafinată. Te superi dacă te întreb de unde ai cumpărat-o?

–     Nu,  îţi zic cu cea mai mare plăcere. Am cumpărat-o de la cel mai bun magazin online cu rochii de mireasa. Mi-a fost recomandat de verişoara mea şi m-am îndrăgostit de câteva modele încă din primele 5 minute de navigare.

–    Foarte frumos! Sunt sigură că acolo îmi voi găsi şi eu un model, pentru că a ta este superbă, la fel cum a fost şi rochia verişoarei tale.

     După o conversaţie, o adevărată oază de relaxare, cu prietena mea, m-am îndreptat spre ringul de dans. Urma să dansez pentru prima dată cu alesul meu, în calitate de soţ şi soţie. Emoţiile erau mult prea mari, aproape că uitasem paşii, dar m-am lăsat ghidată de el. Ştiam că un dans relaxat şi natural va fi mult mai frumos decât unul exersat şi poate un pic rigid. Melodia era una mai mult decât emoţionantă şi extrem de potrivită pentru această ocazie: ,,From This Moment” (Shania Twain & Brian White). Din nou nu am putut să îmi stăpânesc lacrimile…. Mereu am fost sensibilă, dar acum aveam un motiv solid. Dansul a fost aplaudat minute în şir, iar apoi am dat startul distracţiei.

      M-am schimbat într-o rochie mult mai comodă, pentru a mă bucura de fiecare moment de dans şi pentru a socializa cu toţi invitaţii.

     Dar cum se putea o nuntă fără un fotograf? Salvarea a venit tot din partea verişoarei mele, care mi-a recomandat şi un fotograf nunta Bucuresti. Până la acel moment, am fost foarte mulţumită de serviciile lui. Avea grijă ca fiecare poză să iasă ca la carte şi amuza fiecare invitat în parte, atât pentru ca pozele să iasă cât mai însufleţite, cât şi ca nicio persoană să nu fie tristă din cauza oboselii.

     Tortul de nuntă a fost special, în forma de ramă foto şi fotografie, iar pe suprafaţa lui erau scrise diverse sfaturi referitoare la viitoarea viaţă de cuplu. Acest tort era cadou din partea naşilor, care au vrut să ne faca o surpriză plăcută şi chiar le-a reuşit.

      La miezul nopţii, a fost rândul nostru să le facem invitaţilor o surpriză: aveam pregătite 100 de lampioane, pe care le vom înalţa spre cer, iar pe fiecare lampion era scris câte un cuvânt pozitiv, de exemplu: iubire, încredere, emoţie etc.

    După ce le-am aprins şi ne-am pus câte o dorinţă, le-am înlţat spre cer aproape simultan. Nu vă zic cât de frumoasă era priveliştea. Era de un milion de ori mai frumos şi mai romantic decât un simplu foc de artificii.

     Noaptea nu s-a încheiat aici, a continuat cu o mulţime de surprize şi momente frumoase, demne de o nuntă de vis, pe care ne-o vom aminti toată viaţa.

 

One thought to “Fotografia de nunta – una dintre cele mai pretioase amintiri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.