Flori din vata de zahar

       Unul dintre deserturile preferate ale copilariei mele a fost vata de zahar. Imi placea foarte mult pentru ca mancam doar la sfarsit de saptamana, cand mergeam in parcuri (locuind la curte, nu prea aveam nevoie sa merg in parc tot timpul, ma puteam juca in voie acasa). Asa ca abia asteptam sa vina duminica si sa mananc vata de zahar. Tin minte ca nu reuseam niciodata sa mananc o vata de zahar intreaga, ci doar un sfert, pentru ca era foarte dulce si pe atunci nu imi placeau dulciurile extrem de mult, mai mult mancam de pofta (ce pacat ca nu am ramas asa cand am crescut). Si acum tin minte ca vata de zahar semana cu norii pufosi, dar ca de multe ori era cam… stramba si credeam ca va cadea de pe bat.

        Apoi am crescut si iesirile in parcuri au devenit mai rare pentru o perioada, apoi dese, insa niciodata nu m-am intors la desertul meu preferat din copilarie. Poate intr-o zi voi mai gusta din nou din vata de zahar, pentru a vedea daca macar gustul ei a ramas la fel.

         Pana una alta, vreau sa vedeti cum se face o vata de zahar in China! Sincer va spun ca pentru o asemenea vata de zahar, as renunta la dulciuri cel putin o luna! Sper sa va placa si voua!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.