Este simplu sa gasesti un apartament de inchiriat in Ploiesti?

Mutarea intr-o locuinta noua, indiferent daca se petrece ca urmare a unui eveniment fericit sau nefericit, este intotdeauna stresanta. Nu este usor sa cauti cea mai buna locuinta, care sa se incadreze intr-un buget stabilit de dinainte si care sa respecte aproape toate cerintele. Apoi, dupa ce locuinta a fost gasita, urmeaza mutarea propriu-zisa, care se realizeaza si ea in mai multe etape. Daca este o locuinta noua, nu vor trebui facute prea multe schimbari si o curatenie generala este suficienta. Daca este o locuinta in care a mai stat cineva, probabil veti vrea sa faceti anumite modificari si o dezinfectie generala, pentru ca totul sa fie curat si sa simtiti ca este cu adevarata o locuinta noua.

Bineinteles ca modificarile depinde si de proprietar (daca stati in chirie). Este posibil sa nu fie de acord nici macar cu modificarile mici (de exemplu sa dati jos de pe perete un tablou care poate va induce o stare proasta). Iar dupa ce v-ati mutat, urmeaza acomodarea. Unele persoane nu au nici o problema in a se acomoda cu o noua locuinta, pe cand altele au nevoie de cateva saptamani pentru a se simti ca ,,acasa”.

Dar dintre toate aceste procese, cel mai dificil poate fi cautarea unei locuinte. Nu este simplu sa iei la rand anunturile de vanzare sau de inchiriere si sa descoperi ca multe dintre ele fie nu mai sunt valabile, fie nu erau adevarate. Iar cel mai adesea, persoanele care pun anunturi mint in privinta pretului real, al zonei si al dotarilor. Ba chiar sunt anunturi in care proprietarii mint si in privinta etajului la care se afla un apartament, doar pentru ca stiu ca altfel ar veni prea putine persoane la vizionare. Aceste practici nu sunt deloc corecte, pentru ca toti vrem sa stim dinainte ce locuinta vom viziona si daca este sau nu pe placul nostru in totalitate.

Chiar zilele trecute imi spunea o fosta colega de facultate ca a cautat inchirieri apartamente in Ploiesti si in primele zile a fost dezamagita de tot ce a gasit. Anunturile nu reflectau deloc realitate si in timpul asta stia ca e posibil sa piarda anunturi care i s-ar fi potrivit cu adevarat. Asa ca dupa numeroase incercari nereusite, a hotarat sa apeleze la o agentie imobiliara serioasa, Royal Imobiliare. Primul pas a fost sa se uite pe site-ul lor si sa selecteze apartamentele care i-au placut in mod deosebit. Apoi, a avut o conversatie telefonica despre acele apartamente si a stabilit vizionarea unora dintre ele. In felul acesta, si-a ales apartamentul dorit in numai doua zile. Simplu, rapid si eficient, fara alt timp pierdut aiurea, fara nervi. Daca stia ca este asa simplu, apela de la inceput la aceasta agentie imobiliara si nu mai pierdea nici timp si nici bani pe care i-a dat la vechea chirie.

Daca aveti nevoie de serviciile unei agentii imobiliare in Ploiesti, va recomand Royal Imobiliare. Puteti sa vedeti toate anunturile disponibile la ei pe site si de asemenea, daca nu va place nici un anunt, cu siguranta o sa gasiti o cale de mijloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.