Drumul spre Iad: relatia se consolideaza

Dupa intamplarea nefericita prin care a trecut si toata situatia, confuzia si mai ales frica de a infrunta realitatea, de prezent, nesiguranta cu care il privea, ea incepuse sa isi mai revina.

Trecusera printr-o despartire de aproape 3 saptamani, dar nu pentru ca ar fi avut probleme, ci pur si simplu el a trebuit sa plece din oras. In timpul acesta, ea a trecut prin sentimente contrarii. Momentul plecarii a fost extrem de dureros, pentru ca el era totul pentru ea. Si-au dat seama ca sunt mai mult decat iubiti, iar dragostea lui era protectiva, era tot ceea ce ei ii lipsise in viata. Vedea in el un protector, un prieten, un amant, tot ce avea nevoie.

In primele zile plangea numai cand isi aducea aminte ca a ramas singura. Nu era obisnuita cu astfel de sentimente. Dupa aproape 6 luni in care s-au vazut zilnic, ii era foarte greu sa stie ca nu mai e langa ea, ca nu il poate suna sa se intalneasca daca are nevoie de ceva. Poate multi ar judeca-o si i-ar spune ca exagereaza, dar ea stie ce e in sufletul ei: a gasit dragostea adevarata, ceva rar in ziua de azi.

Zilele treceau si dorul se mai potolise, iar ea se intreba daca nu cumva  asta a fost testul pentru relatie, daca nu cumva si-a dat seama ca distanta le-a omorat sentimentele. Cand s-au revazut, avea ,,fluturi in stomac”, dar nu erau atat de intensi pe cat spera. Nu intelegea de ce. Statea noptile si plangea, pentru ca in sufletul ei stia ca il iubeste, dar nu intelegea schimbarile. El incepuse sa se poarte altfel, dadea semne ca iubirea lui s-a maturizat si ii iarta orice, dar ea nu stia ce se intampla.

Peste nici doua luni, au inceput sa isi faca planuri de viitor, iar ea isi mai revenise. Incepuse sa caute informatii despre ,,fazele relatiilor”, chiar daca il zapacea pe el in fiecare zi cu intrebari. Si intelesese ca fiecare relatie are 4 sau 5 faze, iar sentimentele ei erau in faza a treia, unde se opresc cele mai multe relatii. Este faza in care relatia incepe sa se maturizeze, certurile sunt cauzate de ,,cunoastere”, iar sentimentele sunt definitivate. Fiind linistita de ceea ce a citit, a spus ca va lasa timpul sa treaca si sa vada ce se va intampla.

Iar dupa aproape 10 luni de relatie, si-a dat seama ca relatia s-a consolidat. Toate temerile ei erau nejustificate, a reusit sa treaca peste faza critica pentru orice relatie. Acum, ,,fluturasii din stomac” s-au transformat in altceva, mai profund, mai matur. Ii simte la alt nivel, emotia a capat o alta dimensiune si incepe sa constientizeze ce inseamna iubirea.

Este abia la inceput, dar este atat de frumos! Totul pare perfect, numai ca, o problema trebuie sa schimbe tot.

Iar el nu raspunde la telefon….

Va urma!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.