Despre moda

     Fetelor, ştiu că vreţi acelaşi lucru ca şi mine: să fiţi mereu în tendinţe atunci când vine vorbă despre haine, machiaj, coafuri. Şi mai ştiu că vă place să discutaţi all day long despre modă şi frumuseţe.

     Din fericire, internetul ne vine în ajutor, cu o mulţime de sfaturi folositoare. Dar, există şi un dezavantaj: până acum, nu prea am găsit site-uri care să înglobeze mai multe teme, ci doar site-uri nişate. Căutând într-o zi pe Google, despre moda 2013, am ajunse pe un site foarte bun, unul dintre cele mai bune pe care am intrat în ultima vreme.

    ,,Despre modă” este un site care cu o interfaţă foarte atrăgătoare, unde se pot găsi informaţii diverse: de la sănătate şi modă, până la ştiri şi evenimente mondene.

     Personal, cel mai mult îmi plac rubricile despre frumuseţe şi timp liber. Dar nici celelalte pagini nu sunt de neglijat. În categoria ,,Carieră”, am găsit câteva sfaturi extrem de folositoare, referitoare la paşii de bază pe care trebuie să îi urmeze cineva aflat la primul interviu sau primul job.

    ,,Timp liber” este locul unde puteţi găsi atât activităţi pentru timpul vostru liber, de la concerte şi diferite evenimente, până la ce puteţi să vă uitaţi la tv. Un mare plus din partea mea la capitolul acesta.

     Şi pentru că în modă, fiecare lună contează, tendinţele pentru anul viitor, 2013, nu vor întârzia să apară. D-abia aştept să citesc articole referitoare la tendinţele din moda 2013 şi sunt convinsă că vor fi foarte utile.

     Aşadar, dragele mele, dacă vreţi să fiţi mereu în tendinţe şi să găsiţi informaţii folositoare, nu uitaţi să intraţi pe ,,Despre modă”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.