Despre laptopuri si jocuri

Desi nu sunt fanul numarul unu al jocurilor video, mi-a fost imposibil sa nu aflu online despre problemele avute inca de la lansare de “Batman Arkham Knight”, ultimul joc video din seria de patru titluri avandu-l in prim-plan pe super eroul din Gotham City. Din pacate varianta pentru PC sufera ingrozitor, printre problemele majore numarandu-se frame-rate-ul limitat la 30 fps, lipsa suportului pentru configuratii cu multiple placi video (atat Crossfire cat si SLI), sau managementul slab al resurselor hardware.

Cu toate astea „Batman Arkham Knight” ramane in cursa pentru jocul video al anului, mai ales ca dezvoltatorii s-au pus pe treaba in a dezvolta un patch pentru rezolvarea problemelor semnalate. Insa gamerii pot sta linistiti deoarece 2015 este de-abia la jumatate si multe alte titluri promitatoare isi vor face aparitia in lunile ce urmeaza, titluri ca „Tom Clancy’s Rainbow 6 Siege”, „Star Wars Battlefront”, „Metal Gear Solid V”, „Fallout 4” si asa mai departe. Daca esti gata sa intri in forta in lumea jocurilor video si pui in acelasi timp accent pe mobilitate atunci cu siguranta ai nevoie de un laptop de gaming, unul pe care il poti admira printre cele de aici.

Sursa: www.stradait.ro

Laptop-ul din imagine face parte din familia Republic of Gamers a celor de la Asus si este conceput special pentru amatorii de jocuri video, atat la exterior cat si la interior, din punct de vedere al designului, functionalitatii, ansamblului hardware si sistemului de racire. Ecranul sau este de 15,6 inch are o rezolutie Full HD, in timp ce la interior gasim un procesor Intel Core i7-4710HQ cu o frecventa de 2,5 GHz, o placa video nVidia GeForce GTX860M avand 4GB memorie de tip GDDR5, 16GB RAM DDR3 la 1600MHz, difuzoare Sonic Master si o baterie cu 6 celule de 5200 mAH Li-ion. Pe scurt, un adevarat monstru care asteapta sa fie pus la treaba.

Daca insa jocurile video nu sunt pentru tine si totusi ai nevoie de un laptop sau chiar un ultrabook, le poti gasi cu usurinta tot aici. O configuratie cu un procesor quad-core, 4 GB RAM si o placa video integrata isi face treaba cu usurinta in task-uri de zi cu zi – browsing, office, multimedia. Ultrabook-urile le consider a fi create pentru cei cu adevarat ultramobili, ce au mereu in vizor o productivitate cat mai mare pe tot parcursul zilei si oriunde s-ar afla. Ultrabook sau laptop, care va ramane pana la urma? Voua care vi se pare mai util?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.