Despre carucioare industriale si role pentru ele

Secolul trecut a reprezentat secolul descoperirilor pe toate planurile posibile: de la alimentatie la cosmetice si de la autoturisme la nave spatiale, totul a fost o adevarata revolutie in ceea ce priveste tehnologia. Multumita inventiilor secolului trecut, ne putem bucura in prezent de tot ce avem: de la computerul in fata caruia stam la serviciu sau acasa, la telefonul mobil de care am devenit dependenti si pana la faptul ca putem conversa cu persoane aflate pe alte continente in timp real.

Toate aceste inventii si descoperiri au mai avut un impact: populatia Planetei a inceput sa creasca din ce in ce mai mult, ajung in prezent la peste sapte miliarde de locuitori. Iar asta inseamna ca ne-am transformat intr-o societate de consum si multumita tehnologiei, avem mai multe produse alimentare si non-alimentare ca niciodata. Chiar si comertul a evoluat: de la magazine mici, care vindeau cateva produse, s-a ajuns la hipermarketuri sau mall-uri care cuprind zeci de magazine si mii de sortimente de produse, astfel incat toata lumea are de unde alege.

Iar toate aceste mari magazine au nevoie de un management adecvat pentru a putea functiona si care stabileste totul in detaliu: de la modificarea preturilor, la asezarea produselor pe rafturi si pana la inlocuirea carucioarelor pentru cumparaturi. Si pentru ca a venit vorba despre carucioare pentru cumparaturi, vreau sa va vorbesc putin despre un alt tip de carucioare, care ne fac viata mai usoara, chiar daca indirect: carucioare industriale.

Asa cum spuneam mai sus, evolutia marilor magazine si a nevoilor consumatorilor a determinat si evolutia depozitelor. Fie ca vorbim despre depozite pentru marfuri alimentare, nealimentare, specializate, depozite mixte si asa mai departe, in cadrul lor exista o structura bine pusa la punct si care permite rotatia marfurilor si plasarea lor catre comercianti.

Iar daca va inchipuiti ca in marile depozite absolut toata marfa este carata cu ajutorul motostivuitoarelor, va inselati: mare parte este transportata cu niste carucioare foarte mari, numite carucioare industriale. Sunt convinsa ca le-ati vazut pana acum, macar si cand ati mers prin magazine si ati vazut cum se aducea marfa din depozit. Acestea sunt cele care fac posibil transportul marfii in cele mai bune conditii si fara incidente. Spre deosebire de carucioarele de cumparaturi, cele industriale sunt mult mai mari si in functie de destinatia lor au si o anumita forma. Pot fi carucioare pentru marfuri alimentare, pentru marfuri nealimentare, carucioare folosite in depozite, in magazine, carucioare care sunt utilizate in domeniul alimentar spre exemplu, carucioare pentru transportul obiectelor voluminoase (aparate electrocasnice mari, de genul combinelor frigorifice) si multe altele.

Si asa cum acestea ajuta bunul mers al lucrurilor acolo unde este nevoie de ele, asa si carucioarele au nevoie din cand in cand de reparatii. Iar cele mai uzuale sunt cele legate de role: fie ca se rup sau se defecteaza, rolele unui carucior sunt extrem de importante si ar fi bine sa fie schimbate cat mai repede posibil.

Sursa foto: www.tente.com/ro-ro

Din fericire, exista firme specializate care se ocupa de comercializarea rolele pentru carucioare si nu numai, cum este Tente Romania. Multumita lor, aproape toate obiectele care au role (incepand cu simple carucioare si terminand cu paturi de spital) vor merge perfect.

Asadar, acum stiti pentru ce sunt bune carucioarele industriale si unde gasiti roti de schimb!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.