Despre calculator sarcina

Venirea pe lume a unui copil ar trebui sa reprezinte un motiv de bucurie atat pentru parinti cat si pentru apropiati. Din nefericire, sunt foarte multe situatii in care copiii se nasc intr-un mediu nu tocmai bun si tot din nefericire, sufera atat pe perioada copilariei, cat si cand vor fi adulti, pentru ca un comportament inadecvat din partea parintilor aduce numai deservicii copiilor si viitorilor adulti.

Ideal ar fi ca toate sarcinile sa fie planificate si rezultate numai din iubire si doar cand parintii sunt pregatiti. Insa, aceste cazuri ideale sunt din ce in ce mai putine in ziua de astazi. Sa nu mai spun si despre faptul ca multi copii au probleme de sanatate pentru ca mamele au consumat alcool sau medicamente in primele luni de sarcina, cand poate nici nu stiau ca sunt insarcinate.

Insa nu vreau sa mai vorbesc despre aceste cazuri triste, tot ce putem face fiecare este sa ne informam si sa ajutam cu sfaturi macar si alte persoane, pentru a lua cea mai buna decizie si sa aduca pe lume un copil doar cand au siguranta atat in interiorul casei, al sufletului si materiala. Educatia sexuala ar putea sa previna multe sarcini nedorite, pentru a nu mai ajunge in situatia in care adolescentele fac avorturi, pentru ca impactul negativ asupra organismului si psihicului lor este extrem de mare.

Revenind la cazurile in care parintii isi doresc cu nerabdare un copil si sunt pregatiti pentru venirea lui pe lume, trebuie sa stiti ca in era internetului, exista foarte multe metode prin care puteti sa vedeti cand este perioada ideala pentru ca un copil sa fie conceput. Sunt destule calculatoare de sarcina si mai ales de fertilitate, care or sa va ajute sa stiti mai multe informatii despre copil. Bineinteles, medicul trebuie sa ramana sursa principala de informatii, insa citind este posibil sa vedeti ca aveti anumite intrebari pe care medicul o sa vi le lamureasca.

Ce poate face un calculator sarcina? Bineinteles, sa calculeaze varsta sarcinii. Acesta nu este 100% precis, ci se bazeaza pe data de inceput a ultimului ciclu menstrual si astfel estimeaza care ar putea fi varsta sarcinii. Iar un astfel de calculator va poate oferi informatiile de care aveti nevoie pe saptamani de sarcina. Spre exemplu, o sa va spuna ce se intampla in saptamana curenta a sarcinii. O sa aflati cum vi se modifica organismul, cat a crescut bebelusul, ce veti simti, iar unele calculatoare va indica si ce ar trebui sa mancati pentru ca bebelusul sa isi ia toate vitaminele necesare si toate organele sa se dezvolte normal.

Si daca vreti sa aflati mai multe lucruri despre sarcina, puteti sa consultati si pagina aceasta, unde o sa gasiti si cateva referinte foarte bune in legatura cu cele mai populare intrebari despre sarcina. De asemenea, o sa vedeti si cateva imagini ale sarcinii pe saptamani, ceea ce e destul de interesant.

In concluzie, daca doriti sa stiti mai multe despre sarcina, este necesar sa mergeti la medic. Insa, nu este o problema daca veti mai citi si alte materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.