De ce sa alegi o centrala termica electrica?

Cu toate ca mai avem doar o luna din primavara si o sa ne bucuram de vara cea calduroasa in curand, inca putem vorbi despre incalzirea locuintelor. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii si-au incalzit locuintele cu ajutorul focului, iar pe masura ce tehnologia a evoluat, s-au schimbat si metodele de incalzire. Iar costurile au scazut, pe masura ce au aparut metode moderne de incalzire ale locuintei: vezi pret pentru centrale termice electrice.

Si daca a venit vorba despre centrale termice electrice, cred ca stiti deja ca sunt cele mai populare. Sunt usor de intretinut, au un cost care se amortizeaza repede, furnizeaza caldura permanent si in scurt timp, iar facturile lunare sunt mai scazute comparativ cu alte metode de incalzire a locuintei. Un alt avantaj al unei astfel de centrale este dat de siguranta mai mare in utilizare, spre deosebire de centralele termice pe gaz spre exemplu. 

Costurile unei centrale electrice, asa cum spuneam, nu sunt chiar atat de ridicate pe cat se crede, mai ales ca se amortizeaza intr-un timp relativ rapid. Veti plati doar centrala, caloriferele, tevile si toate produsele anexe (asta daca montati pentru prima data o centrala) si alte taxe pentru autorizatii si alte acte necesare. Insa, cand veti vedea ca veti plati mai putin decat ati fi platit agentul termic si ca puteti regla temperatura si o puteti opri cand doriti, parca nu o sa va mai amintiti de neajunsuri. Sunt persoane care inca nu au centrale termice proprii si se plang fie de prea multa caldura iarna, fie de frig (asta daca nu s-au platit datoriile catre furnizorii de agent termic) iar costurile nu sunt scazute, astfel incat sa merite sacrifiicile temporare. 

Sursa foto: www.berluni.ro

Iar daca va faceti griji in privinta manoperei, nu trebuie sa va faceti griji si sa cautati printre vecini instalatori care de cele mai multe ori nici nu se pricep atat de bine. Majoritatea distribuitorilor de centrale termice electrice asigura si servicii de montaj centrale termice la preturi foarte bune si veti avea garantia calitatii. 

Voi ce metode de incalzire a locuintei preferati? Aveti o centrala termica electrica sau un alt tip de centrala?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.