De ce sa alegi acreditare de la www.iqcr.ro?

In zilele noastre, tendinta este de a fi mai atenti la calitate, nu la pret. O buna perioada de timp (cativa zeci de ani) nu s-a mai pus accentul pe calitate, ci pe cantitate, pe profit, asa ca oamenii nu se bucurau prea mult de lucrurile pe care le cumparau. Nici macar alimentele nu prea erau bune. Insa, aceasta perioada se pare ca a inceput sa apuna, iar tot mai multi comercianti s-au orientat catre clienti: catre nevoile lor, tin cont de sugestiile si de feedback-ul lor si mai ales, pun accentul pe produse calitative. Practic, se incearca permanent gasirea unor solutii pentru a imbina atat calitatea produselor, dar si preturile accesibile, un duo perfect in opinia oricarui client.

Imposibil nu este, insa trebuie foarte multa rabdare pentru gasirea solutiei optime si mai ales, multa munca in echipa si selectarea celor mai bune idei. Insa daca credeati ca totul se reduce doar la asigurarea unor servicii de calitate sau comercializarea unor produse calitative, va inselati. Clientii si potentialii clienti nu vor crede pana nu vor testa, iar acesta este cel mai greu lucru. Cum ii determini pe potentialii clienti sa iti incerce produsele sau serviciile? Cateodata, campaniile de marketing nu sunt suficiente si oricat de bune ar fi produsele sau serviciile voastre, trebuie un alt fel de impuls. Iar acesta poate fi o recunoastere a calitatii: un certificat autorizat de implementare a managementului calitatii.

Managementul calitatii este managementul bazat pe o serie de principii pe care o companie trebuie sa le adopte, pentru a-i putea fi recunoscute produsele si serviciile drept calitative. Aceasta certificare este optionala si voluntara, iar acesta inseamna un mare plus pentru companiile care implementeaza un sistem de management al calitatii.

Iar daca aveti o companie si doriti sa implementati un astfel de sistem, trebuie sa stiti ca in primul rand veti avea nevoie de o firma care se ocupa cu managementul calitatii si implementarea sistemelor. In sensul acesta, am o recomandare pentru voi: www.iqcr.ro. IQC Romania ofera urmatoarele certificari: ISO 9001:2008 – Sistemul de Management al Calitatii, ISO 14001:2004 – Sistemul de Management al Mediului, OHSAS 18001:2007 – Sistemul de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale, ISO 22000:2005/HACCP – Sistemul de Management al Sigurantei Alimentului, ISO 27001:2005 – Sistemul de Management al Securitatii Informationale si multe altele, in functie de interesele voastre.

De ce sa apelati la www.iqcr.ro? In primul rand, datorita profesionalismului si respectului fata de client. Apoi, pentru ca veti obtine recunoastere internationala (certificatele emise sunt acreditate de catre Joint Accreditation System Of Australia & New Zealand). Un alt motiv este legat bineinteles de preturile avantajoase si nu in ultimul rand, de flexibilitate si operativitate.

Bineinteles, mai multe informatii veti afla direct de pe site sau contactand reprezentantii companiei. Asa cum spuneam mai sus, implementarea unui sistem de managament al calitatii nu este obligatorie, dar va aduce un avantaj competitiv si va recunoaste meritele, asa ca ar fi pacat sa nu profitati. Nu este o investitie foarte mare, iar avantajele vor incepe sa se vada in cel mai scurt timp. Nu ramaneti doar o companie care ofera calitate, fiti o companie a carei calitate este certificata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.