Cum au salvat Blogatu si Allview Imparatia Blogosferei?

     A fost odată ca niciodată, într-o vară toridă, în Împărăţia Blogosferei, un blogger diferit prin modul lui de a scris şi prin campaniile pe care le organiza. El este Blogatu. S-a făcut remarcat încă din prima clipă în care a intrat pe porţile Împărăţiei, datorită modului în care redactează articolele, foarte atractiv, cu un limbaj formal, adecvat subiectelor şi datorită modului în care extrage esenţa unui subiect, astfel încât să îşi prezinte ideile fără a se repeta.

     După o perioadă de acomodare în Împărăţia Blogosferei, Blogatu a început să organizeze concursuri pentru ceilalţi bloggeri, cum nu mai erau altele în Împărăţie, la care toată lumea avea doar de câştigat.

     Când a ajuns suficient de sus în top şi avea destulă experienţă, a început să ajute şi bloggerii mai puţin cunoscuţi, invitându-i să scrie guest-posturi sau oferindu-le review-uri în cadrul emisiunilor sale.

     Zilele treceau, bloggerii participau la concursuri şi se făceau remarcaţi după ce primeau un review, dar cum totul nu poate fi roz, s-a întâmplat un lucru neprevăzut: Zeul Soare vroia o ofrandă, iar până o va primi, va încinge atât de mult atmosfera, încât bloggerii abia mai puteau scrie.

      Iar jertfa cerută nu era una oarecare: Zeul dorea o tabletă ,,răcoritoare”, cu un sistem de operare în ton cu vara. S-a gândit o perioadă, iar apoi s-a întors cu cerinţele. Vroia o tableta Allview AllDro 2 Speed HD, care are sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. În felul acesta, Zeul Soare se putea răcori.

     Dar lucrurile nu erau atât de simple pe cât păreau… Tableta nu putea fi cumpărată pur şi simplu: Blogatu avea menirea de a face rost de sponsorizare şi de a organiza un concurs, iar bloggerul câştigător o va înmână Zeului.

     Poate vă întrebaţi de ce din multitudinea de tablete, a fost aleasă aceasta? În primul rând, datorită sistemului său de operare, fiind cel mai recent lansat : Ice Cream Sandwich. Sistemul de operare rulează cu ajutorul unui procesor foarte performant, many-core la 1,2 GHz, iar memoria RAM este de 1 GB.

     La capitolul design, tableta surprinde prin display-ul capabil să redea imagini HD şi prin dimensiunile reduse: doar 9.9 mm grosime şi 498 de grame.

      Punctele forte ale tabletei mai sunt completate şi de Video call by Wi-Fi, Screenshot direct pe tableta, Bitdefender Mobile Security, Buton blocare ecran display şi Localizare prin Wi-Fi.

      Acum înţelegeţi de ce Zeul Soare a dorit această tabletă? La ora actuală, este una dintre cele mai bune de pe piaţă.

      Acum rămâne de văzut cine va fi norocosul blogger câştigător, ce va preda tableta Zeului Soarelui şi va contribui şi el la salvarea Împărăţiei Blogosferei.

18 thoughts to “Cum au salvat Blogatu si Allview Imparatia Blogosferei?”

  1. o imaginatie foarte bogata si articole pe masura. si Blogatu are idei bune, iar transmisia lui live e cu totul originala. succes cu tableta

  2. vreau si eu una la fel, colega mea de birou are prima varianta a tabletei si e super incantata de ea.asa as putea sa citesc mereu blogurile voastre, oriunde as fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.