Cum accesorizăm cu succes o ţinută?

      Unul din cele mai grele lucruri pentru o fată este alegerea ţinutei de zi cu zi. O spun din proprie experienţă. Este o artă să ştii cum să asortezi stilurile vestimentare şi culorile astfel încât să nu iasă o ,,tocăniţă” vestimentară.

     Dar cel mai dificil este atunci când trebuie să accesorizăm ţinuta. Prea mult este întotdeauna rău. Prea puţin, câteodată poate înseamna bun-gust, câteodată lipsă de imaginaţie. Mă refer în special la bijuteriile cu diamante.

     Atunci când o femeie poartă deja un inel cu diamant de logodnă şi o verighetă, restul de bijuterii trebuie alese foarte atent, astfel încât să nu pară exagerat. În funcţie de ţinută , machiaj şi coafură se poate opta fie pentru o pereche de cercei foarte discretă, fie pentru un colier fin.

     De asemenea şi alegerea unor inele de logodnă şi verighete trebuie gândită din timp. Acestea trebuie să corespundă cu stilul vestimentar cel mai des adoptat de către persoana respectivă.

     Aşa că , mare atenţie dacă nu vreţi ca unicul inel de logodnă să rămână nepurtat sau să ajungă un adevărat chin pentru dumneavoastră!

3 thoughts to “Cum accesorizăm cu succes o ţinută?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.