Credit pentru un nou inceput

Toamna este perioada in care incepe un nou an scolar atat pentru elevi, cat si pentru studenti. Elevii se bucura de fiecare an in parte si isi doresc sa mai stea un timp in liceu sau in scoala generala, iar studentii se gandesc daca orarul le va permite anul acesta sa se angajeze macar part time, mai ales daca au si taxa de platit. De obicei, inceputul de an scolar reprezinta o mare cheltuiala pentru parinti. Fie ca vorbim despre rechizite, uniforme, haine, ghiozdane, manuale si culegeri scolare, diferite cursuri, totul costa extrem de mult.

Iar daca vorbim despre studentii care trebuie sa plateasca taxa de scolarizare, deja lucrurile stau diferit, pentru ca poate ajunge si chiar depasi 1000 euro pe an. De multe ori, aceste costuri nu pot fi suportate integral de catre parinti, asa ca ei trebuie sa imprumute sau sa stranga bani, daca au posibilitatea. Iar cum un imprumut la banca nu este solutia cea mai buna, din cauza costurilor finale prea mari, cei care au nevoie urgenta de bani trebuie sa stie ca mai exista o solutie: Institutiile Financiare Nebancare. Acestea sunt mai flexibile decat bancile, iar marele avantaj este ca veti primi banii in cel mai scurt timp.

Daca vreti sa faceti un imprumut si nu stiti la cine sa apelati, va recomand Provident. Este Institutia Financiar Nebancara cu peste 300000 de clienti in prezent si este prima institutie care a oferit in Romania creditul la domiciliu. Practic, aveti nevoie de doua acte (adeverinta de venit si de resedinta) si in functie de venitul vostru puteti imprumuta pana la 5000 lei, iar banii ii veti returna saptamanal.

Cel mai la indemana si mai rapid este creditul rapid. In maxim 48 de ore veti putea avea banii in mana si nici nu va trebui sa va deplasati, ci va veni un reprezentant la domiciliul vostru. Astfel, daca este o situatie urgenta, nu va trebui sa mai apelati la toti prietenii sau rudele in incercarea de a strange suma de bani de care aveti nevoie. Este simplu, rapid si nici ratele nu sunt atat de mari.

Aici puteti citi tot ce trebuie sa stiti despre creditul rapid si veti putea face si o simulare a creditului, in functie de suma pe care doriti sa o imprumutati. In felul acesta, veti sti daca este bine sa alegeti o anumita suma, sau sa o mai micsorati. Asadar, daca aveti nevoie de un credit rapid, ar fi bine sa luati in calcul si Provident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.