Colind de Craciun

Am ales acest titlu inspirata din celebrul film de animatie „A Christmas Carol”, ecranizare a operei lui Charles Dickens. De ce acest titlu? Pentru ca de asemenea, este perioada sarbatorilor de iarna, dar mai important, pentru ca ne invata sa fim mai buni. Mai darnici. Mai atenti la nevoile celor din jur. Sa redescoperim acea latura sensibila pe care fiecare din noi o are, mai mult sau mai putin ascunsa, insa cu siguranta acolo, parte din mine si din tine, cititorule al acestei mici scrisori.

Pentru ca suntem intr-un anotimp al scrisorilor adresate, mi-am permis sa va adresez, daca nu o scrisoare, macar o rugaminte: sa fim alaturi de Isabel, o fetita extrem de scumpa si dragalasa, din pacate mult prea greu incercata pana la aceasta frageda varsta. Frageda, da, deoarece Isabel are doar 6 luni si Craciunul acesta va fi primul din viata ei, iar tot ce isi poate dori este o sansa la viata. Si o poate avea, gratie tehnicii medicale extrem de evoluate in zilele noastre, insa pentru asta trebuie sa o sustinem, intr-un efort unitar de a salva o viata.

Iar pentru ca vorbeam de tehnica si tehnologie avansata, haideti sa le dam si lui Cabral, Petreanu si celor de la www.casa3play.ro ocazia sa demonstreze ca tehnologia poate face intr-adevar multe. Fiind iarna, drumuri inzapezite, se intampla de multe ori ca oamenii sa ramana inzapeziti, iar pana la sosirea ajutoarelor sa treaca ceva timp. Asa ca, baieti, folositi-va gadgeturile pentru a gasi cat mai multe ghiduri de supravietuire pe timp de iarna, sfaturi anti-inghet, si orice alte informatii v-ar putea ajuta sa iesiti cu bine din aceasta situatie. Succes, si nu uitati, daca Isabel poate, puteti si voi!

One thought to “Colind de Craciun”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.