Ciudatenii

       Cateodată îmi vine să mă teleportez pe Marte sau să mă izolez în munţi. M-am săturat de prostia omenească. În ultimii doi  ani am intrat în contact cu fel de fel de oameni, cu obiceiuri care mai de care mai ciudate şi nesănătoase evident, oameni cu concepţii învechite sau care pur şi simplu sunt mai proşti decât prevede legea.

       Nu spun că sunt eu cea mai inteligentă şi isteţă persoană din lume, dar măcar am habar pe ce lume trăiesc şi în mare ce este bine şi ce nu. Şi eu am făcut multe greşeli în viaţa mea, dar am învăţat ceva din ele şi nu le-am mai repetat.

       Am învăţat să îmi dau seama cum sunt oamenii după câteva discuţii şi acţiuni pe care le fac respectivii, să nu mă las influenţată şi să spun când nu îmi convine ceva.

       Eu nu aş putea sta de exemplu cu un băiat care ma jigneşte, care nu se poartă frumos şi care nu are niciun viitor. Nu înţeleg fetele care stau cu astfel de băieţi.

       Nu aş putea să am concepţii învechite. Mereu mă interesez de orice şi îmi fac câte un ,,update” de fiecare dată când observ ceva nou şi bun.

       De ce unii oameni sunt atât de limitaţi? De ce nu mai vor să înveţe?

       Oare sunt singura persoană care a observat ciudăţeniile din lumea asta? Numai mie mi se pare că trăiesc înconjurată de oameni care nu au nicio treabă cu viaţa şi singura lor grijă este să pară mereu deştepţi şi să aibă mereu dreptate, chiar şi când spun o mare tâmpenie?

nothing-to-do-here-jet-pack-guySursa foto : http://webtrax.hu/myfacewhen/lineart-memes/nothing-to-do-here-jet-pack-guy

11 thoughts to “Ciudatenii”

  1. Sunt multi d’astea care nu au habar de nimic dar se dau destepti :-j Cel mai usor…inchizi ochii si ii lasi sa vorbeaasca singuri;))
    Faza cu „update’ul” mi se pare o chestie normala..adica lumea se schimba..se vede clar ca nu mai e ce a fost odata „pe vremea lor”(clasica vorba a persoanelor de varsta a 2a si a 3a) si e mai usor daca se adapteaza decat daca se lupta si raman la conceptiile lor

  2. :)))Deea esti incredibila crede-ma!Oamenii ciudati,peste tot dam de ei:>Dar,ce sa facem?In fiecare zi vedem ciudati..dar,problema lor e alta:mereu incearca sa se preteze destepti,atunci cand nu sunt:Un sfat:Nu-i baga in seama,lasa-i sa zica si sa creada ce vor.Tu esti tu..!

    citez”Eu nu aş putea sta de exemplu cu un băiat care ma jigneşte, care nu se poartă frumos şi care nu are niciun viitor. Nu înţeleg fetele care stau cu astfel de băieţi.”

    Hm..mi s-a parut propozitia asta foarte interesanta..Da,nu toate fetele sunt ca noi..nici eu nu as putea sta cu cineva fara un viitor si fara sa se comporte macar frumos cu mine,pentru ca asta deja nu mai e iubire;))Dar,de jignit..toti ne jignim intre noi,chiar la o mica cearta!:>Oricum nici eu nu le inteleg pe fetele alea..:P

    1. Nu ma refeream la jigniri nevinovate si spuse la nervi, ma refeream la cele spuse din 5 in 5 minute, aiurea, fara vreun motiv de cearta si in care persoana respectiva chiar crede:-s cunosc cazuri:-s si e fff naspa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.