Cele trei zeițe ale stilului de sărbători

       Cum poate fi definit stilul? Este ereditar? Îl putem învața și educa? Ne putem folosi de el pentru a ieși în evidență? Dacă întrebi mai multe persoane, răspunsurile vor fi variate, însă au un numitor comun. Accesoriile definitivează stilul. Putem intrepreta termenul ,,stil” în mai multe moduri: pentru unii înseamnă haine simple, de calitate și asortate cu bun-gust, pentru unii din contră, haine extravagante, care să iasă în evidență și asupra cărora să își pună amprenta, iar unii cred că stilul este modul general în care hainele și accesoriile se potrivesc, aici intervenind bunul-gust, imaginația și neapărat, amprenta personală. Să vă dau un exemplu: două femei își cumpără aceeași rochie simplă, neagră. Una decide să o poarte cu pantofi cu toc roșii, parul prins lejer, machiaj natural și drept accesorii, o geanta plic și un ceas elegant. Cealaltă alege pantofi negri de lac, parul coafat bucle inestetice, machiaj strident, brățări, cercei lungi, inele. În primul caz, se poate vorbi de stil, în al doilea de lipsa noțiunii de simplitate și bun gust.

      Și pentru că am spus despre accesorii că definesc stilul, vreau să vă povestesc puțin despre ceasuri. Ele reprezintă cele mai puternice accesorii, atât pentru femei cât și pentru bărbați. De ce spun asta? Pentru că prin designul lor, pot schimba radical o ținută și o pot întregi. Nouă femeilor, ne place să vedem domni imbrăcați la costum, care au drept accesoriu un ceas care emană în același timp masculinitate, dar și eleganță. Iar bărbaților sunt sigură că le place să vadă doamne cochete, care etalează pe încheieturile delicate, ceasuri cu personalitate.

        Acum, poate vă veți întreba de unde putem achiziționa prețioasele accesorii, astfel încât să avem siguranța că sunt originale și să beneficiem de un preț just. Desigur că veți găsi mai multe magazine care comercializează ceasuri originale, însă trebuie să fiți foarte atenți la prețuri. Personal, recomand Secundar.ro, magazinul cu ajutorul căruia economisesc timp prețios și care îmi dă posibilitatea de a alege dintre cele mai bune ceasuri, la prețuri excelente.

         Și pentru că este vorba despre stil, trebuie să vă spun un secret: prin produsele comercializate, Secundar.ro demonstrează ca are stil. Da, ați citit bine: chiar dacă este un magazin online, Secundar.ro își respectă și își fidelizează clienții. În primul rând, tema site-ului este ,,prietenoasă”: culorile folosite, așezarea meniurilor și a informațiilor, totul este simplu și frumos. Nu îmi place să intru pe un site și să mă ,,întâmpine” pop-up-uri sau bannere enervante și nici site-urile cu teme prea încărcate nu sunt pe gustul meu. Un magazin online cu stil trebuie să permită clienților să găsească ușor produsele căutate și informațiile necesare despre plată, livrare, retur și multe altele. Iar Secundar.ro excelează la acest capitol. Am vrut să accentuez acest fapt, pentru că un magazin care dorește să vândă articole cu stil, trebuie să aibă un anumit statut online.

        Revenind la produse, Secundar.ro comercializează o gamă largă de: ceasuri bărbătești, ceasuri damă, ochelari de soare, accesorii (butoni, curele ceasuri, ceasuri de perete), bijuterii și parfumuri. Vă invit să intrați pe www.secundar.ro pentru a vedea toate categoriile de produse! În cele ce urmează o să vă prezint trei ceasuri damă care pot fi purtate la diferite evenimente, mai ales că urmează sărbătorile și doamnele trebuie să strălucească și să aibă stil.

        Primul eveniment la care este posibil să participați, este petrecerea de Crăciun din cadrul companiei la care sunteți angajată. Este o bună ocazie în care să străluciți și să vă luați rămas-bun de la colegi, până când vă veți revedea, în Noul An. Pentru acest eveniment, ceasul Versace Versus Acapulco SGF03. Este un ceas cu stil, puternic, menit să iasă în evidență indiferent de ceea ce poartă oameni din jurul vostru. Asortați-l la o rochie neagră și îndrăzneață, asta dacă petrecerea va avea loc într-un club sau pub, sau la o rochie lungă, dacă petrecerea se va desfășura într-un ballroom. Indiferent de rochia aleasă, trebuie să știți că nu veți avea nevoie de alte accesorii. Ceasul Versace o să vă facă să vă simțiți ca o ,,Zeiță a petrecerii de Crăciun„.

secundar ceas versace
sursa foto rochie: www.sheinside.com                     sursa foto ceas: www.secundar.ro

        Tot despre Crăciun ne aduce aminte și al doilea ceas, Fossil ES3130 Heather. Acesta are un design simplu, o culoare feminină (aur roz), are geam din cristal mineral, carcasa din oțel inoxidabil și mecanism quartz. Acestă bijuterie de ceas este perfectă pentru ziua de Crăciun, atunci când toată familia se reunește la masă, sau dacă vreți să mergeți în vizită la prieteni. Purtați ceasul la o rochie simplă, de culoarea vișinei putrede, un ruj asemănător, cu o pereche de pantofi negri și parul drept, sau bucle lejere. Veți atrage toate privirile, iar ceasul va deveni accesoriul vostru cu stil, transformându-vă în ,,Zeița Crăciunului”.

secundar ceas fossil
sursa foto rochie: www.sheinside.com                            sursa foto ceas: www.secundar.ro

         Și nu în ultimul rând, pentru a deveni ,,Zeița Noului An”, veți avea nevoie de ceasul Guess Spotlight W10259L1. Este cu adevărat un ceas cu stil, potrivit unui eveniment cu o mare însemnătate, cum este Revelionul, alături de care vă veți simți ca o adevărată zeiță. Se spune că în noaptea de Anul Nou, trebuie să îmbrăcăm ceva roșu, să avem bani la noi și să purtăm cea mai frumoasă bijuterie a noastră. Dacă doriți să atrageți toate privirile, purtați ceasul Guess alături de o pereche de cercei simpli, cu cristale Swarovski, pe care îi puteți găsi tot pe Secundar, la categoria bijuterii și îmbrăcați o rochie de culoarea vinului roșu. Vă asigur că toată lumea o să vă admire și conform tradiției, o să vă simțiți feminine și frumoase tot anul, pentru că la trecerea dintre ani ați strălucit.

secundar ceas guess
sursa foto rochie: www.sheinside.com                        sursa foto ceas: www.secundar.ro

         Acum, știți de ce ,,adevăratul stil pleacă de la ceasul ales!” Indiferent de preferințele voastre, pe Secundar.ro veți găsi ceasurile pe care le doriți, pentru a vă defini stilul și a străluci!

          Voi purtați de obicei ceasuri? Cum le alegeți? Credeți că vă influențează stilul?

6 thoughts to “Cele trei zeițe ale stilului de sărbători”

  1. Super ideea ta!! Am scris si eu pentru secundar, tot pentru orkestra. Imi place cum ai incadrat in poveste ceasurile!!

    Succes pe mai departe!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.