Cele mai bune apartamente Iasi

      In vara aceasta se implinesc 6 ani de cand am vizitat prima data munincipiul Iasi. Eram intr-o tabara de vara si am vizitat si acest oras minunat. De mult timp voiam sa il vizitez, pentru ca auzisem doar lucruri bune despre el, despre obiectivele turistice antropice, despre Gradina Botanica, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Palatul Culturii, Manastirea Sfintii Trei Ierarhi din Iasi etc. Sunt multe obiectivele turistice pe care voiam sa le admir, insa niciodata nu m-as fi gandit ca Iasi o sa ajunga in topul preferintelor mele, atunci cand vine vorba despre orasele Romaniei. Ce-i drept, nu ocupa locul intai in acest top, dar il iau in considerare in cazul in care voi dori sa ma mut vreodata din Capitala.

       Si daca tot vorbim despre mutat, normal ar fi sa vorbim si despre posibilitatile pe care le avem daca dorim sa ne stabilim domiciliul in Iasi. Iar cea mai convenabila locuinta ar fi pentru inceput, un apartament. Recunosc faptul ca eu prefer o casa, dar daca ar fi sa ma mut in alt oras, pana l-as descoperi pas cu pas, as alege un apartament, iar apoi m-as orienta catre o casa. Din fericire, in Iasi avem de unde alege: Penta Iasi ne ofera solutia si ne pune la dispozitie apartamentul mult visat. Iar pentru tinerii aflati la inceput de drum, exista posibilitatea de a achizitiona un apartament prin programul ,,Prima Casa”. Pentru mai multe detalii, puteti cauta pe site ,,apartamente Prima Casa Iasi„. Eu cunosc o persoana care doreste sa se mute in Iasi, iar acest program de finantare este exact ceea ce are nevoie, iar dupa ce i-am spus si despre Penta Iasi, a fost mai mult decat incantata de gandul ca isi va putea indeplini visul.

       Si ca sa va dau un exemplu referitor la apartamentele pe care le puteti achizitiona prin Penta Iasi, uitati un exemplu de apartament cu o camera, tip B.

oferta apartamente noi Iasi

      Mai multe apartamente puteti vedea pe site, daca accesati categoria ,,apartamente”!

      In concluzie, eu sunt multumita de apartamentele pe care le-am gasit pe acest site. Voi ce parere aveti despre Penta Iasi? V-ati achizitiona un apartament de aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.