Cel mai inedit mod de a primi un cadou la nunta

     Unul dintre cele mai frumoase momente din viaţa unui cuplu este cel în care cei doi îndrăgostiţi îşi unesc destinele pentru totdeauna. Ştiţi cu toţii că după cununie şi/sau ceremonie religioasă, urmează petrecerea şi printre altele, primirea cadourilor din partea invitaţilor.

     Astăzi vreau să vă povestesc cum am reuşit să transform dăruitul unor cadouri mai deosebite într-unul din cele mai frumoase momente ale petrecerii de nuntă la care am fost naşă.

     Acum două săptămâni, cei mai buni prieteni ai mei au făcut ,,pasul cel mare” şi au devenit în faţa legii şi în faţa Domnului, soţ şi soţie. Nu vă spun ce s-a întâmplat înainte, cât au durat pregătirile şi coordonarea tuturor celor implicaţi, pentru ca tot ce a contat a fost rezultatul.

     Mirii şi-au dorit o nuntă de vis, cu mult bun gust şi eleganţă, în cadrul căreia fiecare invitat să se simtă important şi să nu se ţină cont de categoriile de vârstă, relaţii de rudenie sau prietenie etc. Astfel, am organizat foarte mult competiţii de dans, de mimă, jocuri ale copilăriei şi multe altele. Seara era perfectă şi diferită, cum au afirmat invitaţii. Toţi s-au simţit ca într-o mare familie.

     Timpul trecea, iar eu aveam emoţii, pentru că ştiam că vine momentul când le voi da mirilor cadoul meu. Fiind naşa, am hotărât ca momentul să fie deosebit, chiar dacă darurile nu erau tocmai ieşite din comun, ci erau obiecte ce le vor fi de folos în viaţa pe care tocmai o începeau împreună.

     Ştiindu-i pasionaţi de tehnologie, deoarece mirele lucrează într-un companie care produce electronice, am hotărât să organizez un mic joc, în felul următor:

,,-   Ana şi Robert, pentru că ştiu cât de mult vă plac gadget-urile şi tot ce ţine de lumea electronică, am o surpriză pentru voi: veţi primi cadoul meu de nuntă, doar dacă veţi ghici despre ce produse este vorba. La două dintre ele vă voi da eu descrierea, iar voi trebuie să le ghiciţi, iar la ultimul vă voi spune despre ce produs este vorba, iar voi va trebui să îmi faceţi un review cât mai profesionist. De acord?

–    Sigur! Cei doi tineri erau mai mult decât entuziasmaţi de idee, ca şi restul invitaţilor, care aşteptau nerăbdători să vadă despre ce e vorba.

–    Să vă ajut un pic, vă spun că produsele sunt cumpărate de pe site-ul www.altex.ro . Deci, cum v-aţi dat seama, sunt de cea mai bună calitate.

–     O alegere foarte bună, spuse Robert cu un zâmbet larg.

 –    Ok, să începem. O să vă dau atât detalii tehnice succinte, cât şi descrieri ale tehnologiei folosite. Primul produs aparţine unei firme Sud Coreene şi este cel mai bun din gama lui, care a apărut pe piaţă de mai puţin de doi ani. Are o diagonală de 102 cm, o rezoluţie a ecranului de 1920 x 1080 pixeli, sistem audio Dolby Digital Plus, cu un mod surround: SRS TheaterSound HD. Este un produs extrem de complex, se poate spune că este pionier în gama sa. Îmbină plăcerea pentru vizionarea filmelor cu funcţiile unui PC. Printre noutăţile aduse de acest produs se regăsesc: tehnologia ConnectShare, cu ajutorul căreia se pot viziona filme direct de pe un USB, tehnologiile Clear Motion Rate şi Full HD, alături de funcţia Wide Color Enhancer Plus, care promit cea mai bună experienţă cinematografică. Iar surpriza este dată de utilizarea tehnologiei 3D, pentru o experienţă pe deplin realistică.

–    Este cumva de la Samsung? Robert întrebă un pic sfios.

–    Da, ai dreptate!

–    Nu pot să cred! Spune-mi că nu este… Zâmbetul Anei era atât de larg, încât părea un copil ce tocmai îşi primea prima sa jucărie.

–    Este televizorul Slim LED Smart TV 3D SAMSUNG. Am dreptate?

–     Corect! Să vă bucuraţi de el! Ştiu că vi-l doreaţi de când am fost la cumpărături şi am hotărât să vă fac o bucurie.

–     Şi încă una imensă! Acum vom putea urmări filme 3D fără a mai fi nevoie să mergem la cinema.

Invitaţii erau încântaţi, mai ales câţiva vecini ai tinerilor, care îi vor vizita mai des de acum, pentru a urmări împreună filme.

–     Sunteţi pregătiţi pentru al 2-lea produs?

–    Normal!

–     Ana, sunt sigură că tu vei ghici fără probleme despre ce este vorba. Are un număr de 15 programe de spălare şi 5 de uscare. Printre acestea, se numără: bumbac, sintetice, tesaturi delicate, lana / spalare manuala, uscare tesaturi sintetice, stoarcere, pături. Utilizează funcţii precum Control Fuzzy logic, protectie anti-inundatie. Are o capacitate de spălare de 6kg, iar cea de uscare este de 4kg. Are un consum de apă de 61 l, nivelul de zgomot la spălare este de 54dB, iar la centrifugare de 74dB. Printre punctele forte ale acestui produs se numără funcţia de start întârziat, pentru zilele când trebuie să plecaţi de acasă, iar când vă întoarceţi rufele să fie proaspăt spălate şi uscate, fără să stea prea mult timp în maşină şi programul de ,,Reglare durată”, care permite o spălare personalizată, în funcţie de gradul de murdărie al rufelor.

–     E simplu! Maşina de spălat despre care am vorbit când am fost la cumpărături ultima dată: Masina de spalat cu uscator ELECTROLUX EWW126410W.

–     Bravo! S-o folosiţi cu multă plăcere!

–     Mulţumim! Chiar nu ne aşteptam! Dacă ştiam că atunci când am fost cu tine la cumpărături, vei fi atentă la ce ,,ne face cu ochiul”, ne uitam la mai multe produse, spuse Robert încântat.

–     Nu aveţi pentru ce! Iar acum, produsul căruia trebuie să îi faceţi voi un review cât mai profesionist! Sunteţi pregătiţi? Dacă da, aveţi 10 minute să vă gândiţi la Tableta Samsung Galaxy Note N8000.

Miri s-au retras la masa lor vreme de 5 minute, semn că ştiau foarte bine caracteristicile acesteia, iar apoi au început să spună fiecare câte o frază, astfel încât review-ul lor era următorul:

–     Vom încerca să structurăm review-ul nostru, prezentând atât detaliile tehnice, cât şi avatanjele acestei tablete. Începem cu designul tabletei, care este unul cât se poate de reuşit, îmbinând eleganţa şi atenţia pentru detalii cu tehnologie de ultimă oră. Dimensiunile mai mult decât potrivite ( 256,6  x 175,3 x 9,7 mm ), se îmbină perfect cu greutatea redusă: doar 587 g. Ecranul de 10.1 inchi al tabletei este unul de tip PLS TFT LCD, cu o rezoluţie de 1280 x 800 pixeli, iar cu ajutorul tehnologiei Samsung Hub (Reader, Music, Game şi Video Hub), se pot reda numeroase aplicaţii: de la clipuri şi imagini HD, până la jocuri de ultimă oră. Un prim avantaj al acestei tablete este claritatea imaginilor şi experienţa unică pe care o oferă ecranul de tip LCD.

     La capitolul tehnologie, au fost utilizate cele mai bune aplicaţii şi soft-uri existente în prezent: sistem de operare Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) ce rulează cu ajutorul unui procesor Quad Core Exynos 4412, cu o frecvenţă de 1.4 Ghz, conectivitatea este asigurată de Wi-Fi, 3G, Bluetooth 4.0 şi Wireless. Capacitatea de stocare a datelor ajunge la 16 GB, cu ajutorul slotului pentru micro SD, iar memoria internă este de 2048 MB. Avantajul acestor tehnologii se regăseşte în multitudinea de operaţiuni care se pot realiza cu ajutorul acestei tablete: de la vizionarea filmelor şi a imaginilor, până la jocuri şi navigare rapidă şi fără întreruperi pe internet şi chiar pregătirea documentelor pentru birou.

     Nu în ultimul rând, tableta excelează şi când vine vorba de divertisment şi reţele sociale: cu ajutorul ei puteţi accesa Google + Hangout, pentru a fi mereu în legătură cu cei dragi, puteţi conversa prin intermediul chatOn şi puteţi utiliza aplicaţiile Google pentru divertisment. Referitor la divertisment, tableta ne demonstrează că poate fi folosită printre altele şi pentru a ţine legătura cu cei dragi prin intermediul reţelelor sociale, fără a fi nevoie să utilizăm un PC, iar acest lucru este un avantaj în faţa celorlalte tablete.

–    Felicitări, dragii mei! Tableta vă aparţine!

      Toţi invitaţii i-au aplaudat pe miri vreme de câteva minute şi i-au felicitat pentru cunoştinţele lor în domeniul electronicelor. Eu am fost extrem de mulţumită că am reuşit să le fac o astfel de surpriză plăcută şi un altfel de cadou.”

      Şi astfel am reuşit să organizez nunta de vis a prietenilor mei, care nu vor uita niciodată acea zi. Iar pentru voi, am o recomandare ce vă va ajuta la fel de mult cum m-a ajutat şi pe mine :

Nu există niciun risc de achiziție de pe site-ul www.altex.ro, pentru că există serviciul de garantare a prețului 2 x diferenta (dacă găsești în altă parte un produs mai ieftin, primești dublul diferenței sub forma de voucher valoric).

     Aşadar, data viitoare când doriţi să achiziţionaţi electronice sau electrocasnice, ştiţi la cine să apelaţi cu încredere.

9 thoughts to “Cel mai inedit mod de a primi un cadou la nunta”

  1. Chiar o sa ma uit la cateva produse de pe site-ul celor de la Altex si sa vad daca exista diferente de pret, desi nu cred. Au cele mai bune preturi de pe piata.

  2. Foarte tare ideea 🙂 Gen si-au castigat cadourile:)) Apropo de Altex, chiar acum o luna mi-am achizitionat un aspirator de la ei de pe site si nu am avut nicio problema:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.